Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

VS legt beperkingen op internationaal reizen, Nederland versoepelt

In het hart van het zomerseizoen bedreigt een nieuwe golf van Covid-19-vervuiling – maar vooral de meest besmettelijke varianten – bijna de hele planeet. Volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid registreerde met name Irak de afgelopen 24 uur het hoogste aantal nieuwe infecties ooit sinds het begin van de epidemie in maart 2020.

Ook in Senegal verslechtert de situatie snel en de ziekenhuizen in de hoofdstad Dakar verslechteren “Bijna verzadiging, met een bezettingsgraad van ongeveer 99%”De nationale directeur van volksgezondheidsfaciliteiten, Othman Zia, legde uit. medische staf “Erg moe en in een staat van uitputting” en screeningslaboratoria ook ‘Overweldigd door grote vraag’, beide Verdachte problemen alleen voor reizigers, zoals toevertrouwd door het ministerie van Volksgezondheid.

Volgens een rapport van Agence France-Presse (AFP), maandag 26 juli, heeft de epidemie wereldwijd meer dan 4,16 miljoen doden geëist sinds eind december 2019, onder meer dan 194 miljoen bevestigde infecties. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schat dat het aantal epidemieën twee tot drie keer hoger kan zijn dan officieel is vastgesteld.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Coronavirus: in Senegal vormen broederschappen de kern van solidariteit
  • Uiteenlopende strategieën inzake reisbeperkingen in Nederland, Congo-Brazzaville en de Verenigde Staten

In tegenstelling tot de evoluerende gezondheidstoestand, Holland Maandag kondigde hij de versoepeling van de beperkingen en het opnieuw autoriseren van reizen naar alle EU-landen, waarvan vele verboden bleven voor Nederlanders, aan op basis van de algemene norm van infectiepercentage.

Vanaf dinsdag negatief advies ” het zal niet zo zijn Gezien het feit dat in landen met een nieuw type angst dat zich in Nederland nog niet heeft verspreid”Het ministerie van Volksgezondheid zei. Reizigers ouder dan 12 jaar moeten vanaf 8 augustus negatief testen voordat ze vanuit die landen naar Nederland terugkeren.

READ  Kan Donald Trump worden "herbelegd" als president in plaats van Joe Biden, zoals hij suggereerde?
Lees ook: Geconfronteerd met Covid-19-variabelen, wil de EU reizen in Europa verminderen

Aan de andere kant kondigde de regering de verlenging aan tot 1Hij is September, verbod op festivals verlengt meerdere dagen. Dus de 2021-edities van internationaal bekende muziekfestivals als Lowlands, Mysteryland en Down the Rabbit Hole, gepland voor augustus, zijn geannuleerd. Ook wordt naar verwachting op 13 augustus een besluit genomen over het houden van de Nederlandse Formule 1 Grand Prix in Zandvoort begin september.

Een Airbus A350 van Air France, september 2019.

Integendeel, de bevoegdheden Congo-Brazzaville Air France-functionarissen vertelden dat ze niet langer wilden dat vluchten van en naar hun thuisland stopten in Kinshasa, de hoofdstad van de Democratische Republiek Congo. Deze applicatie is bedoeld om “Stel de bevolking niet bloot aan besmettingsgevaar”, in het bijzonder de delta-variabele die staat voor “84% van de gecirculeerde variabelen” In de Democratische Republiek Congo, zei de regering.

“Vandaag hebben we een vliegtuig dat zowel Brazzaville als Kinshasa bedient. De vliegtuigen zijn geladen en we hebben meer dan 250 mensen op elk vliegtuig. Als we de rotatie moeten veranderen, moet dat een impact hebben op de klanten “zei Olivier Gallet, directeur van Air France voor Congo. We zullen kijken hoe we de dienstverlening kunnen verbeteren om de Congolese regering gerust te stellen.”Hij zei, eraan toevoegend dat, Sinds het begin van de epidemie (…)Er is geen vervuiling aan boord van het vliegtuig..

Lees kolom: “Derde golf van Covid-19 in Afrika 1% gevaccineerd bevestigt de illusie dat Europa zich uit de jungle heeft teruggetrokken”

NS Verenigde staat, wederom door de snelle verspreiding van de deltavariant, heeft de overheid “Houd op dit punt de bestaande beperkingen” Tijdens een reguliere persconferentie zei Witte Huis-woordvoerster Jen Psaki dat internationaal reizen, ondanks verzoeken om wederkerigheid van met name de Europese Unie.

  • In New York is vaccinatie of wekelijkse controle verplicht voor alle ambtenaren

Een bord dat mensen oproept om een ​​veilige afstand te bewaren, op Governors Island, New York (VS), in april 2021.

New York City in de Verenigde Staten zal eisen dat al haar functionarissen worden ingeënt tegen Covid-19 of dat ze zich wekelijks onderwerpen aan een screeningstest, kondigde de burgemeester van de stad, Bill de Blasio, maandag aan. De maatregel gaat op 13 september in en zal naar verwachting van toepassing zijn op meer dan 300.000 mensen, waaronder politie, brandweerlieden en leraren in Amerika’s nummer één stad.

READ  In India steeg het aantal dagelijkse sterfgevallen en liepen ziekenhuizen onder water

“Het doel is ons herstel. Het doel is om mensen te beschermen.”De heer de Blasio rechtvaardigde in een persconferentie. Vorige week waarschuwde de burgemeester al dat duizenden medewerkers van openbare ziekenhuizen in New York zich aan dezelfde regels moeten houden.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook In New York, te midden van de COVID-19-pandemie, droomt Fifth Avenue van de roaring twenties

In New York heeft 59% van de bevolking minstens één dosis van het Covid-19-vaccin gekregen, maar het vaccinatietempo vertraagt. Landelijk heeft 57% van de Amerikanen ten minste één dosis gekregen en is 49% volledig geïmmuniseerd.

  • Griekenland vaccineert adolescenten, de Wereldbank en Covax om inwoners van arme landen te vaccineren

Mensen wachten in april 2021 buiten een nieuw vaccinatiecentrum in Athene.

de Griekenland Minister van Volksgezondheid Vassilis Kikilias kondigde in augustus de Covid-19-vaccinatiecampagne aan voor tieners van 12-15 jaar. De VS, het VK, Duitsland, Frankrijk en Italië hebben vaccinatie voor deze leeftijdsgroep al goedgekeurd. Het besluit om minderjarigen ouder dan 12 jaar te vaccineren is genomen omdat Griekenland een verdere stijging van het aantal Covid-19-gevallen ziet, voornamelijk als gevolg van de delta-variant.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook In Griekenland, de controversiële rol van de orthodoxe kerk in de verspreiding van Covid-19

tieners “Iedereen zou zich zelfs midden in de zomer moeten laten vaccineren”Dhr. Kikilias drong aan, en merkte op dat het aantal mensen dat is ingeënt ‘In kritieke toestand in ziekenhuis’ ze was “minder dan 10%”. Volgens officiële gegevens zijn ongeveer 5,5 miljoen mensen, van de naar schatting 10,7 miljoen mensen in Griekenland, volledig gevaccineerd.

READ  Mexico vraagt ​​om vergeving van de Maya's
Een Keniaanse man krijgt in april 2021 in Nairobi een dosis van het AstraZeneca-vaccin, geleverd door het Covax-systeem.

Hoewel vaccinatie de sleutel lijkt te zijn tot het beëindigen van de gezondheidscrisis, De Wereldbank en het Kofax-systeem Ze hebben een nieuw financieringsmechanisme ingevoerd om de armste landen te helpen hun bevolking te immuniseren. Dit systeem zou hen in staat moeten stellen om tegen medio 2022 nog eens 250 miljoen mensen te vaccineren, volgens een gezamenlijke verklaring van maandag.

Kansarme landen, die al vaccinprojecten hebben die zijn goedgekeurd door de Wereldbank, zullen hun wens om extra doses Covax, het type vaccin en het leveringsschema te kopen, kunnen bevestigen. Zodra de Wereldbank het land op de hoogte stelt van zijn plan, kan deze laatste Covax een betalingsgarantie geven.

Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Lees ook Toegang tot Covid Vaccins: The Great North-South Divide

“Toegang tot vaccins is de grootste uitdaging voor ontwikkelingslanden om hun bevolking te beschermen tegen de gevolgen van de COVID-19-pandemie vanuit gezondheids-, sociaal en economisch oogpunt”Wereldbankpresident David Malpass bevestigde dat. Op 26 juli konden 29 van de armste landen volgens AFP-statistieken slechts 1,5 doses per 100 inwoners toedienen, terwijl rijke landen 95,4 doses per 100 inwoners hadden.

Le Monde met Agence France-Presse en Reuters