Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AI-tracking bracht 10 miljoen euro op en wordt verspreid

AI-tracking bracht 10 miljoen euro op en wordt verspreid

Het apparaat, dat sinds vorig jaar in negen secties is getest, heeft volgens een rapport van Public Finance meer dan 20.000 gedetecteerd.

Maandag kondigde de Algemene Directie van Openbare Financiën het bestaan ​​van een eigen detectiesysteem aan Zwembad Niet geautoriseerd door kunstmatige intelligentie, maakte het het mogelijk om ongeveer 10 miljoen euro te verzamelen en dat hij het naar heel Frankrijk zal verspreiden.

Het wordt vanaf september geleidelijk uitgerold naar alle departementen in FrankrijkZei ze, de informatie bevestigend van… Parijse. Het apparaat is nagesynchroniseerdinnovatief land“, in samenwerking met het adviesbureau Capgemini en de Amerikaanse digitale gigant Google: het maakt het mogelijk om constructies of installaties op luchtfoto’s te ontdekken en controleert of ze correct zijn aangegeven en opgelegd. Het wordt sinds vorig jaar getest in negen afdelingen (Alpes -Maritimes, Var en Bouches -du-Rhône, Ardèche, Rhône, Haute-Savoie, Morbihan, Maine-et-Loire en Vendée) om geheime zwembaden op te sporen en meer dan 20.000 gevonden volgens een rapport van de openbare financiën. Bouches- du-Rhône valt op met meer dan 7000 ontdekte vijvers, gevolgd door Var met meer dan 3.000 zwembaden. Volgens een DGFiP-rapport zei 94% van de eigenaren die per post werden gecontacteerd Benadruk het belastbare karakter van hun pool “.

40 miljoen euro directe belastingwinst in 2023

Alleen al voor 2022 betekent dit ongeveer € 10 miljoen aan extra inkomsten voor de respectievelijke gemeenten.“, geeft het Directoraat-Generaal van Openbare Financiën (DGFiP) aan. Van deze tien miljoen euro is 5,7 miljoen euro opgehaald om het belastingtekort in voorgaande jaren te corrigeren en 4,1 miljoen aan onroerendezaakbelasting voor 2022, wat een hulpbron vormt”aanhoudend» Voor gemeenten volgens DGFiP. Privézwembaden worden namelijk belast via de onroerende voorheffing, afhankelijk van hun grootte en de door elke gemeente vastgestelde coëfficiënt. “Gemiddeld worden Franse zwembaden van 30 vierkante meter belast aan € 200De aanleg van een zwembad verhoogt de huurwaarde van het onroerend goed, zegt DGFiP, en dient als basis voor de berekening van de onroerendezaakbelasting. Bovengrondse zwembaden vallen ook onder deze belasting, voor het geval ze niet kunnen worden gedemonteerd. “Als je hem uit elkaar kunt halen en voor de winter in je garage kunt bewaren, is dat niet het geval.Het definieert de algemene richting van de overheidsfinanciën.

READ  Ontgrendelen van allerlei soorten functies en verbeteringen voor Freebox-abonnees en serverupdates

Ze gelooft datDe winst in de directe lokale belastingen zou in 2023 bijna € 40 miljoen moeten bedragen“Zodra het apparaat in omloop is.”Deze nieuwe middelen, die deels terugkeren naar de lokale autoriteiten, zullen de winstgevendheid van het project vanaf het tweede jaar van publicatie verzekeren.Zoals aangegeven, terwijl de kosten ervan worden geschat op 24 miljoen euro in 2021-2023.

Afgelopen september zei het consortium CGT Finances Publique in Bouches-du-Rhône:Zich zorgen maken“Met betrekking tot het project, in de overtuiging dat het toestaat”geld sparen“Vermijd het aanstellen van agenten in het kader van een aanhoudende afslanking van DGFiP gedurende meerdere jaren.