Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Burgemeester van Al-Ouz dreigt zijn elektriciteitsrekening niet meer te betalen

Burgemeester van Al-Ouz dreigt zijn elektriciteitsrekening niet meer te betalen

Bang voor “met handen en voeten geslagen” Facturen. De communistische burgemeester van Montaire, een stad van 13.600 inwoners in de buurt van Creel, in de Oise, dreigde maandag te “stoppen met betalen” Elektriciteit van zijn stad als er niets wordt gedaan om de gemeenschappen te ontlasten in het licht van stijgende prijzen.

“Daar, het is onmogelijk. We hebben geen oorlogsfonds, we moeten stemmen voor een begroting in evenwicht. Hoe vind ik de ontbrekende 1,9 miljoen euro? Welke dienst ga ik sluiten? Ik stop met catering op school, en in de stad zaal drie dagen per week gesloten?Gevraagd door de burgemeester van Monterre, Jean Pierre Poussino, in een persbericht.

“We moeten terug naar het gereguleerde tarief”

Geconfronteerd met hoge elektriciteitsprijzen op de groothandelsmarkt – die vrijdag boven de € 1.000 per megawattuur (MWh) uitkwamen, een stijging van 85 een jaar eerder – zou de rekening van de stad in 2023, aan het einde van het huidige decennium, kunnen stijgen van € 600.000 tot € 2,5 miljoen”, legt de gekozen functionaris uit.

In tegenstelling tot individuen, “zijn lokale overheden onderworpen aan de marktprijs van een bepaald niveau van het budget en agenten. Vandaag is het onhoudbaar! We moeten terugkeren naar het gereguleerde tarief. ” “Vanwege de levering van een artikel aan de beurs, moeten we zijn hier”, smeekte hij. Speculatie in elektriciteit en gas kost veel, maar brengt veel voor weinigen.

Het groene vakje is leeg.

Bovendien is hij van mening: “Het is niet normaal dat EDF elektriciteit moet verkopen tegen 50 euro per megawattuur aan zijn concurrenten, wat het 8 miljard kost en ontbreekt bij het onderhoud van elektriciteitscentrales.” “Gas en elektriciteit moeten van de aandelenmarkt worden gehaald”, eiste hij. Hij vervolgde: “Als de regering niets doet” om gemeenschappen te ontlasten, “zullen we de rekeningen niet meer betalen en ik roep alle gemeenschappen die door dit fenomeen worden getroffen op hetzelfde te doen.”

READ  Onder druk van Amerikaanse conservatieven is de coalitie van klimaatverzekeraars uit elkaar gevallen

Het groene fonds geven 1,5 miljard euro voor gemeenschappen “om hen te helpen hun ecologische transitie te versnellen”, “het is leeg”, oordeelde de heer Bosino. “Natuurlijk moeten we hieraan werken overgangmaar we zullen onze straten en scholen moeten blijven verlichten en hoe dan ook de computerdiensten moeten laten werken…”