Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AfterShokz Aeropex Black Friday-uitverkoop: hoofdtelefoon met beengeleiding

AfterShokz Aeropex Black Friday-uitverkoop: hoofdtelefoon met beengeleiding

Geniet van de beste kortingen op Pony Condition Aftershox aerobics koptelefoons Tijdens deze Black Friday 2022. Dit product met een hoge kwaliteit, een goed ontwerp, een uitstekende ergonomie en een zekere weerstand, bezorgt je een onvergetelijke ervaring.

Bone Conduction Sports Headphones: de beste Black Friday 2022-actie!

De beste tijd om te genieten van een kwaliteitshelm is Zwarte vrijdag 2022. gedurende de hele periode promoDe producten van AfterShokz zijn toegankelijk en beschikbaar voor elk type budget. In feite is het merk enorm van toepassing kortingen 50% of meer. zodat u kunt profiteren Upgrade functioneel voor jouw aankoop Aerobic aftershox sportkoptelefoon Niet duur.

Andere Bluetooth-hoofdtelefoons en -headsets met beengeleiding in Black Friday-promoties.

kenmerk metShow Koop deze Black Friday is het flitsverkoop. U hoeft dus niet iets specifieks te onthouden promotiecode. U kunt uw aankopen rechtstreeks doen via een coupon.

Ook gaan alle acties gewoon door Witte Vrijdagweek 2022 En zelfs op internetmaandag. Het is echter beter om hem te kopen Aerobicshelm van Black Friday. Artikelen zijn in de uitverkoop, de vraag is zo groot voor een beperkt aanbod dat u waarschijnlijk iets misloopt Goed plan.

Zie ook: Bose Headphones 700 Black Friday-actie: draadloze Bluetooth-koptelefoon

Introductie van de Aeropex AfterShokz Sport-hoofdtelefoon met beengeleiding

Kortom, bone conduction aerobics koptelefoons.

Werkomgeving

Bone Conduction Aerobics-hoofdtelefoons zijn ontworpen om onder alle omstandigheden te worden gebruikt. Of je nu van goede muziek of sport houdt, Aerobics-hoofdtelefoons passen zich aan elk type persoon aan.

dankzij de vorm, goed aan uw oren is bevestigd Het beweegt niet, welke bewegingen je ook maakt. Het is niet nodig om het te verwijderen om grote stappen te zetten of te trappen, er is geen risico dat het eraf valt.

AfterShokz Aeropex: sporthoofdtelefoons met beengeleiding

onafhankelijkheid

Beengeleiding Aerobics Koptelefoon Uitgerust met een lithium-polymeer batterij. Deze oordopjes hebben minder energie nodig en gaan ca 8 uur. Zo heb je de nodige vergoedingen om een ​​leuke dag te hebben.

Makkelijk te dragen

Bone Conduction Aerobics Sports Headphones zijn een nieuwe revolutie in akoestische hoofdtelefoons. Het is gemaakt van lichtgewicht materiaal. Het weegt niet, het is erg klein en veel minder omvangrijk. Het is gemakkelijk om te vergeten dat het op je hoofd zit als je het niet gebruikt omdat licht. Het netto gewicht is 26 gram.

luister kwaliteit

Een van de sterkste punten van de Aeropex-helm is luisterervaring Het is uniek om aan te bieden. Het heeft een systeem dat geluidslekkage, achtergrondgeluid en eventuele trillingen elimineert. De Aeropex helm heeft de nieuwste generatie geluidssystemen, Premiumplaats 2+.

Waterafstotend

AfterShokz Aeropex: waterdichte bone conduction sporthoofdtelefoons

Zie ook: Sony WH1000XM4 te koop

Deze bone conduction headset is echter zeker niet ontworpen voor watersporten Het heeft enige weerstand tegen water. Het apparaat heeft een IP67-classificatie, waardoor het bestand is tegen water en zweet. De helm kan meer dan 30 minuten onder water meegaan zonder beschadigd te raken.

Andere headsetfuncties

Aeropex is een open-ear helm met Draadloze verbinding. Geïntegreerde Bluetooth 5.0. Dit apparaat is zeer efficiënt en kan zenden op een afstand van 10 meter. De hoofdtelefoon is compatibel met elk type apparaat, smartphone, tablet, computer, iOS, enz.

AfterShokz Aeropex: sporthoofdtelefoons met beengeleiding

Het kan worden gebruikt om naar muziek en audioboeken te luisteren of om video- en filmtutorials te bekijken. Aftershox Bone Conduction Sports Aerobics Headset is een apparaat met Open oren. Verkrijgbaar in kosmisch zwart. apparaat ook Uitgerust met een microfoon om te bellen.

Zie ook: Sony WH1000XM4 Black Friday-aanbieding

Profiteer deze Black Friday van de beste open-ear acties!

Andere Bluetooth-hoofdtelefoons en -headsets met beengeleiding in Black Friday-promoties.

tijdens de Zwarte vrijdagProfiteer van diverse kortingen op Aftershox koptelefoons. beter ShowVan goede plannenEn vooral kwaliteitsartikelen Goedkoop Zijn de vele voordelen die dit promotionele evenement biedt.

Dit is inderdaad de beste tijd om jezelf te verwennen AfterShokz aërobe hoofdtelefoon met beengeleiding Of geef het cadeau. Wacht niet tot het laatste moment om een ​​beslissing te nemen, u loopt het risico goedkope tarieven mis te lopen.

Alles wat u moet weten over bone conduction afterShokz Aeropex sporthoofdtelefoons

Hoe werkt beengeleiding?

Wat is een bestand Beengeleiding precies ? Over het algemeen gaat de geluidsgolf, om geluiden te horen, door de buitenkant van de gehoorgang en trilt het trommelvlies. De trillingen worden doorgegeven aan de botten die de signalen doorgeven aan het binnenoor, waar de geluidsgolf wordt omgezet in een zenuwsignaal dat naar de hersenen wordt gestuurd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van hoofdtelefoons met beengeleiding?

helmen Beengeleiding Het kan u ook helpen uw gehoor gezond te houden, omdat geluid niet rechtstreeks door het oor gaat. Luidsprekers die op de jukbeenderen zijn geplaatst, brengen de trillingen van de muziek waarnaar u luistert over op de kaken en slapen.

Wat is de beste AfterShokz?

Aerobics hij is Zeker de helm meest efficiënt voor sporters. bone conduction technologie Naschokken Hiermee kunt u naar muziek luisteren terwijl u de geluiden van uw omgeving absorbeert (veiligheid voorop).

Hoe Aeropex aansluiten?

Houd om te koppelen de volumeknop ingedrukt totdat Audrey “pairing” zegt en het indicatielampje blauw en rood wordt. Ga naar het Bluetooth-menu van je apparaat en kies je koptelefoon. Audrey kondigt “verbonden” aan en het indicatielampje knippert blauw aan het begin van elke puls.

AfterShokz Aeropex Black Friday 2022

Goede en uitstekende plannen Bijzonderheden tijdens Black Friday. Koop in deze periode je bone conduction koptelefoon voordelig. De uitverkoop stopt echter niet op vrijdag, maar loopt het hele weekend door tot Cyber ​​Monday.

Dit is de belangrijkste reden waar we het over hebben Black Friday-week. Het is echter een bestand flitsverkoopHet is dus belangrijk om niet te wachten als je je product wilt hebben. Houd er ook rekening mee dat het mogelijk is om a coupon bij afwezigheid couponcodes.

READ  DeepMind leerde kunstmatige intelligentie om kernfusie te beheersen