Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LoL: Riot schorst een medewerker nadat hij 20 keer achter elkaar de slechtste held van het spel heeft gebruikt.

De systeemingenieurs van League of Legends hebben veel moeite gestoken in het creëren van technologie die slecht spelersgedrag kan detecteren. Of het nu hun opmerkingen in chats zijn of hun slechte prestaties in het spel, algoritmen zijn verantwoordelijk voor het straffen van de slechtst gedragende leden van de gemeenschap.. Het is iets waar Riot Games zwaar op rekent, het sluiten van historische deals met rivaliserende bedrijven om het waar te maken. Hoewel de manier waarop het systeem werkt nu wordt geaccepteerd, maken de ‘machines’ soms fouten en straffen ze uiteindelijk de verkeerde mensen.

Wanneer een medewerker van Riot Games wordt verbannen omdat hij te veel Ryze-games heeft gespeeld

De nieuwste speler die wordt getroffen door de “false positives” die detectiesystemen in League of Legends kunnen genereren, is een medewerker van het bedrijf. Dit is Riot Phlox, die werkt in het team dat verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de gameplay voor de hoofdmodi van Summoner’s Rift. Dit gebeurde nadat hij ongeveer 20 wedstrijden had gespeeld met Ryze, de kampioen met wie hij geen goede resultaten behaalde. Na het bereiken van scores van 0/7 of 0/10 in sommige games, besloten de systemen dat het niet zomaar een slechte reeks kon zijn.. Misschien nadat zijn teamgenoten de meldfunctie gebruikten.

De informatie werd openbaar gemaakt en sindsdien behandelt deze medewerker van Riot Games het liever met humor. Ryze is inderdaad een van de sterkste helden in League of Legends. Hoewel hij is verbeterd met de komst van de Age-Old-crew, was hij de slechtste held in het hele seizoen 12 en is hij momenteel de vijfde minst effectieve.. Opgemerkt moet worden dat Riot Phlox meestal de rol van een jungler speelt, dus hij moest zich ook aanpassen aan een nieuwe rol. Bovendien moest hij het opnemen tegen spelers van Master-niveau en anderen met een zeer hoge rang.

READ  Apple Keynote: de nieuwe iPad, iMac, AirPods 3 ... verwachte aankondigingen

Het verbod duurde slechts 48 uur voor Riot Phlox. Net als elke andere League of Legends-speler moest hij contact opnemen met de spelersondersteuning. Op deze service ontdekten ze dat het inderdaad een vals positief was, veroorzaakt door een systeemfout. De medewerker kon zijn Platinum 2-account herstellen en ging door met de Hero Test. Zijn resultaten zijn sindsdien verbeterd, hoewel hij nog steeds wedstrijden heeft waarin hij er niet in slaagt de kampioen te laten werken.

Ryze is een van de moeilijkste kampioenen om in te spelen - League of Legends
Ryze is een van de moeilijkste helden om te spelen

De ontwikkelaars van League of Legends beweren valse positieven tot een minimum te hebben beperkt en afgezien van de anekdote is het niet nodig om er bij stil te staan. Het gedrag van de ontwikkelaar kan ons zelfs geruststellen. Als ze hun personeel zouden kunnen verbannen en hen de gebruikelijke procedure via ondersteuning zouden laten doorlopen, zouden ze het niet erg vinden om andere media of zelfs professionele gamers te verbannen.. Het kan ook nooit kwaad om een ​​teamlid de effecten van het Ryze-experiment zelf te laten uitproberen om te zien of er verbeteringen zijn.

esport-lol

De transferwindow beweegt nauwelijks in Zuid-Korea. Hoewel de meeste spelers nauwelijks vrije spelers zijn, houden de structuren het niet vol en kondigen ze onmiddellijk de namen van hun toekomstige leden aan. En in dit kleine spelletje deed KT een hele goede zet.