Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Abonnees die hun ID’s delen, betalen extra kosten van…

Abonnees die hun ID’s delen, betalen extra kosten van…

Deze oktober is de maand van de grote Netflix-advertenties! Een paar dagen geleden verraste het streamingplatform zijn abonnees door ze te onthullen Nieuwe, goedkopere lanceringsdatum van de aanbieding Met enkele minuten reclame per uur. Voor slechts 5,99 euro per maand hebben de Fransen vanaf donderdag 3 november toegang tot Netflix via advertenties en op tv, veel eerder dan verwacht.

Deze nieuwigheid werd al enige tijd verwacht, evenals het einde van gratis leen-ID’s. Al tien jaar steken niet alle gebruikers van de video-on-demand-dienst hun handen in de zak. Het is gebruikelijk dat abonnees hun gebruikersnaam en wachtwoord aan een familielid toevertrouwen, zodat deze er gratis toegang toe heeft of de abonnementskosten deelt.

De eerste wijziging in de afgelopen jaren is door Netflix aangebracht om dit te verhelpen: voor veel gebruikers die een account tegelijkertijd op meerdere verschillende schermen gebruiken, is de abonnementsprijs evenredig met het aantal schermen dat tegelijkertijd wordt weergegeven. Maar begin 2022 dwong de daling van het aantal abonnees het platform tot drastische maatregelen, zoals het stoppen van veel originele series, de geboorte van een betaalbaar abonnement maar met advertenties, en al snel de onmogelijkheid van een van hen om mee te doen. ID’s gratis bij iemand die niet in dezelfde woning woont. Als er geen details over deze wijziging worden gespecificeerd, heeft Netflix dinsdag aangekondigd dat het vanaf het begin van het jaar 2023 operationeel zal zijn.

Volgens de eerste uitgevoerde tests kan een kwart van het abonnement – ongeveer 3 euro – automatisch worden toegevoegd aan de abonnementsprijs die elke maand in rekening wordt gebracht, zodat een gebruiker die in een ander huis dan de abonnee woont, de inhoud op zijn account kan bekijken. . Nog een speculatie die nog niet is bevestigd: het gaat hier alleen om het consumeren van content via tv, niet om kijken op smartphones. Meer officiële informatie over dit onderwerp zal in de komende weken worden onthuld…

READ  De gouverneur van de Bank of France wil meer "flexibiliteit" bij het verhogen van de rentetarieven

Hugo Malais