Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aantrekkelijke salarissen, mooie projecten en kleine privileges.. bedrijven in een tijd van glorie om talent aan te trekken

Onderzoek – In sectoren als technologie, financiën en consulting pikken bedrijven bepaalde profielen op. In een sterke positie worden kandidaten steeds veeleisender.

Op zijn vijfentwintigste ziet Clement er kalm uit. Deze ontwikkelaar heeft al werk gevonden voordat hij in 2020 zijn professionele licentie in computerwetenschappen behaalde. Na een eerste ervaring als ontwikkelaar bij een startup en vervolgens een tweede bij een KMO met 40 werknemers in de Haute-Savoie, is deze afgestudeerde van de Tétras-school in Annecy maakt zich klaar om in te pakken en in juni naar de hoofdstad te gaan. Zijn nieuwe werkgever, een software-uitgever die tien jaar geleden werd opgericht, legde een mooi bedrag van € 47.000 per jaar op tafel voor zijn aanwerving, een stijging van 30% ten opzichte van zijn vorige salaris. Het doel van deze verlangens? Zijn vaardigheid is in .Net, een programmeertaal waarmee hij onder leiding van Microsoft applicaties en software kan ontwikkelen om informatie en gegevens te beheren.

Yan heeft ook zeer gewilde vaardigheden. De 31-jarige cybersecurity-ingenieur verliet ook zijn vorige functie zonder op promotie te wachten. Over vier jaar…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 90% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Energiecheck: dit is wie je deze week kunt krijgen