Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Inflatie = Recessie Maak je klaar! » Redactioneel Charles Cents

Beste onbeschaamdheden, beste onbeschaamdheden,

Inflatie = stagnatie.

Ik heb een periode meegemaakt waarin iedereen deed alsof ze geloofde dat inflatie zwak en tijdelijk zou zijn, voordat ze moesten toegeven dat ze sterk en permanent was.

Iedereen doet nu alsof die inflatie geen probleem voor de groei zal zijn en dat we geen gevaar lopen voor een nieuwe recessie.

In deze video deel ik wat gedachten met je over het idee dat inflatie, die we kennen en waar we last van hebben, onvermijdelijk zal leiden tot een zeer grote recessie.

Deze recessie zal vrijwel zeker groter zijn dan in 2008 in de nasleep van de subprime-hypotheekcrisis.

Maar het is misschien minder robuust dan degene die we net in 2020 hebben meegemaakt met algemene opsluitingen vanaf maart van dit jaar.

Deze recessie zal naar verwachting plaatsvinden in 2023.

Natuurlijk zouden dingen sneller kunnen gaan en gevaarlijker zijn als, laten we zeggen, dit apenpokkenverhaal landen ertoe zou brengen maatregelen te nemen om reizen en verplaatsingen te beperken.

Volgens de laatste geruchten zal Zweden het eerste land zijn dat in overweging wordt genomen.

Verwacht dat dit onderwerp de komende dagen in een stroomversnelling zal komen.

Het is al te laat, maar alles is nog niet verloren.

Maak je klaar !

Charles Sannat

“Insolentiae” in het Latijn betekent “onbeschaamdheid”
Om mij te schrijven [email protected]
Om mijn vrouw [email protected] te schrijven

U kunt zich ook abonneren op mijn maandelijkse nieuwsbrief “Strategies” waarmee u vooruit kunt komen en waarin ik de concrete oplossingen met u deel die moeten worden geïmplementeerd om u voor te bereiden op de volgende wereld. Deze oplossingen zijn gecentreerd rond de PEL-aanpak – Erfgoed, Werkgelegenheid en Locatie. Het idee is om je de tools en technieken te laten zien die nodig zijn om persoonlijke en familiale veerkracht te bereiken.

“Om vreedzame revoluties te onderdrukken, maakt men gewelddadige revoluties onvermijdelijk.” (John F. Kennedy)

READ  Honderdzesendertig landen, waaronder Ierland en Hongarije, hebben ingestemd met een minimumbelasting van 15% op multinationale ondernemingen.

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een onbeschofte en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Bedankt voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »