Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

aandelenhandel. Deze Franse startup geeft je een echt voordeel om te investeren

Terug naar school is het perfecte moment om goede beslissingen te nemen. Als u een beetje kapitaal bij de hand heeft, zijn er een aantal manieren waarop u kapitaal kunt aantrekken. Mon Petit Placement is een door AMF gereguleerd bedrijf waarmee de meeste beginners en experts hun geld in alle veiligheid kunnen investeren. Het geeft toegang tot producten die in het verleden bedoeld waren voor de rijken.

Om het schooljaar te beginnen, het pictogram Klik op de citroen Helpt de kosten te verlagen.

Voor meer informatie over het aanbod van Mon Petit Placement, vind je het hier:

Ik wil mijn geld investeren

Aan het begin van het jaar verwelkomde de Franse regelgevende instantie voor de financiële markten (AMF) het toenemende aantal Fransen dat op de aandelenmarkt investeerde. In 2020 namen er meer dan 410.000 mensen aan deel, wat het aantal Fransen dat actief is op de financiële markten op 1,4 miljoen brengt.

Het profiel van deze beleggers is zeer divers: risico, winstgevendheid en tijdshorizon zijn allemaal belangrijke factoren die hun strategie bepalen. Wat hun ervaring ook is, ze hebben één ding gemeen: een beter rendement dan de populaire Livret A-bonus van 0,5% netto per jaar. Als we weten dat CAC40 de afgelopen maanden 20% is gestegen, kan beleggen op de aandelenmarkt winstgevend zijn.

Hoe effectief beleggen op de aandelenmarkt?

Als je er helemaal nieuw in bent of geen tijd hebt om ermee om te gaan, kunnen de financiële markten ontmoedigend zijn. In plaats van te beleggen zonder echte kennis, zijn er ondersteuningstools waarmee u kunt profiteren van alle expertise van de professionals om uw investering te verbeteren. Dit alles vanaf 300 euro startkapitaal.

READ  Boston Dynamics-robots spelen Yamakasi: cool en eng

Onder de referenties in Frankrijk is er het Mon Petit Placement-platform. Deze laatste heeft het systeem van private banken verstoord met een eenvoudig en toegankelijk aanbod. Terwijl de laatste soms honderdduizenden (zelfs miljoenen) euro’s nodig heeft om toegang te krijgen tot deze geavanceerde financiële producten, biedt Mon Petit Placement ze in eerste instantie vanaf 300 euro.

Ontdek mijn plekje

Het voorziet het grote publiek van financiële producten die historisch zijn gereserveerd voor grote fortuinen. Om de toegang tot deze dienst te vergemakkelijken, gebeurt alles via de mobiele applicatie of website. Als je de hele tijd bij een deskundige bent, heb je altijd de keuze uit de hoogte van het risico (en dus het potentiële rendement).

Registratie is gedaan in een paar klikken en Het duurt slechts 6 minuten om op het platform aan de slag te gaan. Aan alles is gedacht om financiering toegankelijk te maken voor de massa. Het is makkelijker dan Livret A openen bij een bank.

Voor het beleggingsgedeelte kan een geschoolde adviseur u zo nodig helpen. Standaard hebt u toegang tot vier portefeuilles met een hoger of lager rendement/risico (Vrijwillig, Actief, Ambitieus, Onverschrokken). Daarnaast heb je de keuze tussen 7 investeringsthema’s (klimaat, technologie, gezondheid, solidariteit, werkgelegenheid, gelijkheid en herstel). Zelfs de meest beginners op de aandelenmarkt zullen weten hoe ze ze moeten kiezen.

Mon Petit Placement geeft u toegang tot langetermijnbeleggingsproducten: het is praktisch voor wie niet van dag tot dag voor zijn kapitaal wil zorgen. Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds Neem uw geld op elk moment gratis op. Het bedrijf wil transparant zijn, uw kapitaal is veilig bij zijn vooraanstaande partners van wereldklasse (Generali, Apicil).

READ  Mogelijk is een derde dosis Pfizer-vaccin nodig

Mon Petit Plaatsing in jouw klas

Bij Mon Petit Placement verschilt de aanpak van private banken en dit is wat het zo succesvol maakt: Het Franse bedrijf krijgt geen vergoeding tenzij de klant presteert. Dit betekent dat als uw belegging helemaal niets oplevert, Mon Petit Placement geen vergoedingen aftrekt van het door u belegde kapitaal. Het is dus in zijn eigen belang om u zo goed mogelijk te ondersteunen om u te helpen winst te maken.

Afhankelijk van de te behalen winst verandert de commissie die Mon Petit Placement in rekening brengt. Om deze (lage) kosten zo laag mogelijk te houden, hebben we een exclusieve korting bedongen met het platform voor trouwe Presse-citron lezers. U moet de code invoeren Klik op de citroen Wanneer u zich aanmeldt profiteert u het eerste jaar van 30% korting op (lage) kosten.

Om de Mon Petit Placement-show te bekijken, vind je deze hier:

Ik maak gebruik van de aanbieding