Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

9 keer meer opnames op de intensive care zonder vaccinatie in vergelijking met vaccins ouder dan 20 jaar

Uit een overheidsstudie onder mensen van 20 jaar en ouder bleek dat er ongeveer 9 keer meer epidemische sterfgevallen waren onder niet-gevaccineerde mensen dan onder degenen die een volledig vaccinatieschema kregen.

Cijfers bevestigen het voordeel van vaccinatie. Nu de epidemie terugkeert naar de aarde in Frankrijk, studie Uit de Directie Onderzoek, Evaluatie en Statistiek (DREES) voor mensen van 20 jaar of ouder blijkt dat er negen keer meer kritieke zorgacceptatie is onder niet-gevaccineerde mensen dan onder niet-gevaccineerde mensen.

De instelling, die gebruik maakt van databases met de resultaten van screeningstests, ziekenhuisopnames en vaccinaties, geeft een overzicht van de gezondheidstoestand van deze populatie.

4 keer positiever dan niet-gevaccineerde mensen

Te beginnen met het aantal positieve PCR-testen. Tussen 25 en 31 oktober 2021 blijft het aantal positieve RT-PCR-tests per 100.000 inwoners toenemen. Het bedraagt ​​155 per 100.000 van de niet-gevaccineerde bevolking (versus 133 in de voorgaande week) en 38 per 100.000 van de gevaccineerde bevolking (versus 31).

Er zijn ook vier keer meer positieve tests bij niet-gevaccineerde mensen dan bij volledig gevaccineerde mensen, voor een vergelijkbare populatiegrootte.

Tussen 25 en 31 oktober 2021 bleef het aantal intensive care-opnames voor niet-gevaccineerde mensen stabiel: het is 29 per miljoen niet-gevaccineerde mensen, evenveel als de week ervoor.

Niet-gevaccineerde mensen zijn goed voor meer dan de helft van de opnames in de intensive care

Deze zijn echter goed voor 51% van de opnames in de intensive care en 44% van de conventionele ziekenhuisopnames. Ze vormen slechts 11% van de totale bevolking van 20 jaar en ouder.

Daarentegen neemt bij volledig gevaccineerde mensen het aantal intensive care-opnames toe. Tot 3 op de miljoen mensen zijn volledig ingeënt.

READ  De negende planeet om te ontdekken, en het is niet Pluto

Dus voor een vergelijkbare populatieomvang zijn er ongeveer 9 keer meer opnames voor intensive care onder niet-gevaccineerde personen dan bij volledig gevaccineerde personen.

9 keer meer sterfgevallen bij mensen die het vaccin niet hebben gekregen

Ten slotte zijn sterfgevallen als gevolg van Covid-19 tussen 4 oktober en 31 oktober 2021 significanter onder niet-gevaccineerde mensen. Er zijn 52 sterfgevallen per miljoen niet-gevaccineerde mensen, vergeleken met 6 sterfgevallen voor volledig gevaccineerde mensen.

Daarom zijn er ongeveer 9 keer meer sterfgevallen bij niet-gevaccineerde mensen dan bij volledig gevaccineerde mensen met een vergelijkbare populatiegrootte tijdens de genoemde periode..

Gezien de verslechterende gezondheidsindicatoren heeft de regering tot nu toe elke herinsluiting uitgesloten. In Oostenrijk, terwijl de kanselier het herstel van niet-gevaccineerden heeft aangekondigd, is er een enorme toename van de registratie bij vaccinatiecentra.