Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Versterking van het algemeen ziekenhuis moet prioriteit worden – Tahrir

COVID-19 pandemie in Frankrijkeen bestand

Dankzij de hoge vaccinatiegraad lijkt Frankrijk relatief immuun voor de vijfde golf, maar voor hoe lang? Om dit tegen te gaan is het nu nodig om te investeren om onderzoek te ontwikkelen en het ziekenhuis te versterken.

Tot begin november was het een licht achtergrondgeluid maar het begon steeds luider in onze oren te galmen. Het Covid-virus is weer in opkomst in Europa Zelfs als de situaties van land tot land sterk verschillen, wordt de situatie zorgwekkend. Zozeer zelfs dat het woord “opsluiting”, waarvan men dacht dat het dankzij vaccinatie in de vergetelheid zou zijn geraakt, hier en daar opnieuw verschijnt, met name in Nederland En in Oostenrijk. In Frankrijk zijn nog steeds specialisten “Op dit moment” Rust in het aangezicht van deze vreemde golf. De reden is simpel: 74,9% van de bevolking heeft een volledig vaccinatieschema, wat het aantal ziekenhuisopnames en ernstige gevallen aanzienlijk vermindert. Ook de invoering van een gezondheidsvergunning maakte het mogelijk de schade te beperken. Maar het zal niet genoeg zijn om rebound-vervuiling te voorkomen In de komende weken.

echt gevaar

Hier zijn verschillende verklaringen voor: de schijnbare versoepeling van barrièrebewegingen, lagere temperaturen die leiden tot verminderde ventilatie binnenshuis, aanhoudend wantrouwen tegen vaccins en Geleidelijke afname van antilichamen Bij degenen die zes maanden of langer geleden een tweede injectie hebben gehad, vooral ouderen. Dus het staatshoofd had in zijn toespraak van 9 november gelijk toen hij 50-plussers aanmoedigde om hun stimulerende doses in te nemen. Maar door deze korte opmerking te verdunnen in lange campagnetoespraakHij leek het gevaar te bagatelliseren dat zo reëel zou worden als niet iedereen zijn geld erin zou steken. Deze nieuwe waarschuwing maakt duidelijk dat we de komende jaren ook daadwerkelijk met dit virus en zijn verschillende varianten zullen moeten leven, ook met andere die mogelijk opduiken. Investeer in onderzoek en vooral Versterking van het algemeen ziekenhuis Het zou de hoogste prioriteit moeten krijgen. We zien dat het aan alle kanten kraakt en dat het als het ware niet tegen een golf kan zoals we die in 2020 meemaakten.

READ  Covid: Delta-type, waarom is het besmettelijker?