Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

600 miljoen dollar!

Poly Network, een platform dat gespecialiseerd is in cryptocurrency-uitwisseling, heeft het equivalent van $ 600 miljoen gestolen. register!

De zwakke schakel in cryptocurrency is niet per se BlockchainMaar de gebreken in de uitwisseling en uitwisselingsplatforms voor deze virtuele valuta. En op dit gebied nemen de diefstalpogingen toe. hacken van gouverneur Het bereikte vorig jaar $ 1,9 miljard en bereikte $ 4,5 miljard in 2019.

Voor dit jaar was het belangrijkste evenement gisteren, dinsdag 10 augustus op het podium poly gaas. Alles bij elkaar komt dit neer op $ 600 miljoen in Ethereumen Oxypolygon en BinanceChain die zijn gestolen. Een bedrag dat het platform bovenaan de ranglijst van crypto-activadiefstal plaatst. Deze hack zette Poly Network ertoe aan de vraag openbaar te stellen piraten Geef deze middelen terug en start gesprekken.

De administratie van Poly Network reageerde op Twitter door een bericht naar de hackers te sturen. © Twitter

Wissel perrons op de kruising

Het platform publiceerde ook adressen die hackers gebruiken om uitwisselingen te onderbreken cryptomonen door andere gebruikers en verschillende platforms. Als deze schatting een record is, wordt het aandeel van crypto-activadiefstal steeds belangrijker.

Volgens experts gaat het om meer dan 60% van alle hacks en diefstallen. de Toepassingen Derden die beheren Blockchain Ethereum zal het meest worden aangevallen. Naast deze hacks zijn er ook scams die van de platformen zelf afkomstig zijn. Dit jaar zijn in Turkije alle portemonnees van het Thodex-platform verdwenen en heeft de president 390.000 klanten van hun vermogen beroofd.

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?

READ  Een gigantische zalmkwekerij zal 10.000 ton per jaar produceren