Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Aandelen om morgen te bekijken op de beurs van Parijs donderdag 12 augustus 2021

(AOF) –

capgemini

Capgemini is gepositioneerd als leider in de IDC MarketScape: Artificial Intelligence (AI) Worldwide Vendor Assessment Study 2021. Het rapport evalueerde 19 AI-serviceproviders op basis van een uitgebreid raamwerk en een reeks statistieken die de belangrijkste capaciteiten van een organisatie en de perceptie van kopers ervan omvatten.

Bogolat

De rookgasspecialist publiceert zijn verkopen voor het eerste kwartaal.

Geven

Digital Services Company maakt omzet eerste kwartaal bekend

Valniva

Valneva kondigde woensdagavond de start aan van een nieuwe fase III-studie van zijn geïnactiveerde en adjuvante kandidaat-vaccin tegen Covid-19, VLA2001. De VLA2001-304-studie is bedoeld om gegevens bij ouderen te genereren en is ook bedoeld om het potentieel voor een kandidaat-vaccin tegen een van de Sars-CoV-2-typen te beoordelen door middel van immunovergelijking.

ExxonMobil zet zijn schaliegasactiva te koop in de VS

Olie- en gasproducent ExxonMobil heeft aangekondigd dat het schaliegasactiva in de Verenigde Staten op de lijst zal zetten om de schuldenlast te verminderen. Dit omvat ongeveer 5.000 putten in het Fayetteville-schaliebekken in Arkansas, die de groep in 2010 kocht voor ongeveer $ 650 miljoen.

READ  De Alpine R5 elektromotor krijgt 215 mechanische pk's