Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

6 adressen in Nederland tussen 69 en 150 euro

6 adressen in Nederland tussen 69 en 150 euro

Je hoeft niet altijd de bank te breken voor een stedentrip. Een bron met deze zes adressen in Nederland, veelbelovende droomnachten, tegen lage prijzen (vanaf 69 euro).

Volkshotel, Amsterdam – vanaf 69 euro

Zakenreiskamer bij Volkshotel © SDP

In het gebouw, waarin de redactie van de Volkskrant was gevestigd, is nu een levendig hotel met 216 kamers gevestigd. De etablissementen in de stad zijn duurder en de eenpersoonskamer, het tweepersoonsbed, de kleine kledingkast en de kluis van een Volkshotel kosten minder dan 150 euro. Je deelt een badkamer en toilet met andere kamers, maar toegang tot de sauna en hottubs op het dakterras is gratis, net als het uitzicht over Amsterdam. In het weekend wachten een levendig programma en dj-sets op u.

Wibautstraat 150, Amsterdam, volkshotel.nl

Hotel Pistache, Den HaagVanaf 126euro

De kamers van dit boetiekhotel zijn ingericht door binnenhuisarchitecten en brengen een eerbetoon aan de zee met behang met zeewier en zachte blauwe tinten. Den Haag is een ideaal startpunt om de binnenstad en de kust te verkennen, aangezien het er tussenin ligt. Totaal ongerelateerd, echter, wordt het adres vergezeld door een bar genaamd Café Blossom, waar je ontbijt op bed wordt geserveerd. De website van Pistache staat vol met aanbevelingen in de buurt.

Scheveningsweg 1, Den Haag, hotelpistache.com

Hotelprijs, Den Haag – vanaf 142 euro

Familiekamer voor hotelprijs
Familiekamer voor hotelprijs © SDP

Dit hotel, niet ver van het strand van Scheveningen, is ideaal gelegen voor een frisse zeelucht voor een kopje koffie in de stad of een bezoek aan het Strandmuseum. Met zijn moderne rode, blauwe en witte interieur is het geschikt voor reizigers die het willen stellen zonder een traditionele ontbijtzaal, bar of omslachtige incheckprocedures. Hier vindt het inchecken plaats via een smartphone, kan het ontbijt op uw kamer worden bezorgd en kan er telefonisch contact worden opgenomen met een medewerker voor elk verzoek.

READ  Nederland: de premier verdedigt het homohuwelijk voor de troonopvolger

Van Aersenstraat 65, Den Haag, hotelbries.com

Nederlands, MaastrichtVanaf 144 euro

De Nederlanders
De Nederlanders © SDP

Regie The Wick, een wijk in volle renaissance, brengt wat bij elkaar Overdrijving uit de stad. Beginnend met dit hotel, met zijn fotogenieke inrichting, vermengt de trendy bar toeristen en de lokale bevolking in het donker. Na een wandeling door de hangplek, waar boeken, bordspellen en koffie verkrijgbaar zijn, is het een feest om weg te zakken in het comfortabele bed van dit hotel, dat met diverse services, waaronder pillow-top matrassen, aan haar gasten.

Wilhelminasingaal 60,

Maastricht, hotelthedutch.com

Solhotel, RotterdamVanaf 120euro

De badkamer van het Soul Hotel © SDP

Achter de prachtige neoklassieke gevel van dit boetiekhotel gaan 14 kamers, een café en een conceptstore schuil. Gelegen in het hart van Rotterdam, vlakbij het Museumpark, is deze plek een oase van rust. Een ode aan de Japanse en Scandinavische esthetiek, het interieur kenmerkt zich door lichte tinten en een sterke dosis natuurlijk licht. Het café biedt producten van een lokale koffiebrander geserveerd in handgemaakte keramische kopjes. Deze zijn verkrijgbaar in de boetiek, samen met verschillende lifestyle-items van het hotel.

Eendrachtsweg 19, Rotterdam, hotelame.com

Supernova, RotterdamVanaf 116euro

Supernova
Supernova © SDP

Op een paar minuten lopen van het stadscentrum presenteert de Supernova zich als een niet-hotel, aangezien de kamers bedoeld zijn om als thuis te voelen, en nog beter. Sommige zijn prachtig ingericht en hebben een balkon of een tuin. La Superette biedt snacks en souvenirs gemaakt door lokale ontwerpers, terwijl de Supper Bar cocktails en snacks serveert. Goed om te weten: Van woensdag tot en met zaterdag wordt het restaurant gerund door twee sommeliers met internationale ervaring en serveren ze in toprestaurants.

READ  Maxima uit Nederland: Ontdek de eerste beelden uit de serie, aangepast naar haar leven

Gravendijkmuur 68,

Rotterdam, supernovahotel.nl

Lees ook: Goedkope (en chique) hotels: 7 adressen tussen de 70 en 150 euro, van Lille naar Nice via Parijs of Biarritz

Lees ook: 50 favoriete hotels in Europa onder de 150 euro