Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“5.000 euro per week, wat een gruwel!”, “Agony”, “Het beangstigt me”, “De Fransen zijn duiven”: het bericht over de exorbitante prijzen van Club Med schokt het internet

“5.000 euro per week, wat een gruwel!”, “Agony”, “Het beangstigt me”, “De Fransen zijn duiven”: het bericht over de exorbitante prijzen van Club Med schokt het internet

Terwijl De zomer loopt langzaam op zijn einde, keren de Fransen die de mogelijkheid hadden om op vakantie te gaan langzaam terug naar de realiteit. En het moet gezegd worden dat veel mensen er elk jaar voor kiezen om “all-inclusive” in het hotel te verblijven Med-club, 70 jaar geleden uitgevonden. De vakantiegigant is een echt instituut en biedt steeds meer luxediensten, net als Air France. Over deze twee sterrenmerken van driekleurig toerisme gepresenteerd door het tijdschrift “Capital”. Julien Corbet gewijd aan het laatste nummer.

video. De oplichting die de Fransen in 2022 het meest treft, onthuld door Julien Courbet

Club Med is niet voor iedereen

Aan het begin van dit nummer van French Vacation nemen de Capital-teams ons mee naar Marbella, Spanje, naar het Club Med Village dat in volle transitie is. Sinds enkele jaren verwelkomt het enorme gebouw, volledig gerenoveerd, toeristen voor “all-inclusive” vakanties. De strategie van de vakantiegigant is simpel: nieuwe eliteklanten aantrekken.

En dat is niet genoeg om klanten te verliezen van Club Med-liefhebbers als Celine, die niet aarzelde om maar liefst € 5.000 uit te geven om een ​​week door te brengen in Marbella met haar dochter. € 5.000,- dekt alle kosten voor dit verblijf, van vliegtickets tot accommodatie, eten en activiteiten. Maar bij het noemen van dit extreem zoute wetsvoorstel was het hele internet verontwaardigd.

Dan zijn er GO’s en aanbidding “aardige organisatoren” die in grote mate hebben bijgedragen aan de reputatie van Club Med over de hele wereld. Maar de multinational heeft de afgelopen jaren dan ook drastische veranderingen doorgevoerd. Voorbij is de folklore van supercharged GO’s die Club Med-klanten verwelkomen met vertrouwdheid en warme knuffels. Nu is de service dichter bij die van een luxe hotel gekomen. In Marbella zijn er 150 mensen die voor de klanten zorgen en ter plaatse wonen. Net als Lily is ze onlangs aangenomen. En toen ze toegaf aan haar salaris en het tempo van haar werk, dat wil zeggen 70 uur per week, wekte de jonge vrouw op haar beurt de verontwaardiging van de netizens op.

READ  Michel Cordes (Plus belle la vie) heeft openlijk spijt van zijn slechte reputatie!

Kortom, deze duik achter de schermen van Club Med deed de Twittervogels helemaal niet dromen. Voor velen is het helemaal niet aantrekkelijk om veel geld uit te geven aan een “all-inclusive” vakantie.

Ondanks de kritiek lijkt het erop dat de multinationale club Al-Medawas nog steeds een mooie toekomst voor zich heeft, en daar wil het zeker niet bij blijven!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud