Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

39-jarige Amerikaan spreekt voordat hij sterft aan COVID-19

De vader van vijf is deze week naar de Verenigde Staten verhuisd. Terwijl hij weigerde zich te laten vaccineren, stierf Michael Freddy, een 39-jarige Amerikaan, aan Covid-19. In de lokale media is zijn vriendin Jessica Dupres terug met genegenheid op hun vakantie die in een nachtmerrie is veranderd.

Haar verhaal, zei Jessica op donderdag 29 juli op de site GoFundMe Met als doel geld in te zamelen om veel medische kosten te betalen. Ze schreef om te getuigen van het lot van haar man, die tot half juli gezond was, voordat het COVID-19-virus dit gezin in Las Vegas (Nevada) ging rouwen.

Op Fox 5 USA sprak ze over een triest scenario dat zich zeer snel ontvouwde voor deze vader. Feest Op vakantie in San Diego hebben Jessica met haar kinderen en Michael een dagje op het strand doorgebracht. Michael Freddy, een slachtoffer van ernstige zonnebrand, ging voor onderzoek naar het ziekenhuis. Het was door zich te laten testen op covid dat hij er toen achter kwam dat hij positief was.

Drama vol spijt

Maar plotseling verslechterden de ademhalingsproblemen en zijn toestand vereiste een ziekenhuisbehandeling. Hij werd snel overgebracht naar de intensive care. Na onderzoek ontdekken artsen een longontsteking die haar longen heeft ge├»nfecteerd. Gescheiden van de rest van zijn familie, communiceert Mike, zoals zijn familieleden hem noemen, alleen via telefoon en sms. Op GoFundMe deelt Jessica DuPreez foto’s van haar verloofde, wiens gezondheid snel verslechtert.

In een van zijn laatste brieven aan zijn verloofde schreef Michael met spijt in het hart: “Ik had dit verdomde vaccin moeten doen.” Het paar was niet gevaccineerd en wachtte liever een jaar om “het effect van het vaccin op mensen te zien”, zei Jessica terwijl ze snikte op Fox 5 Las Vegas.

Jessica was zo geschokt door haar ervaring dat ze sindsdien haar eerste dosis van het vaccin heeft gekregen en daar moeite mee heeft. De laatste heeft ook $ 15.000 opgehaald via een prijzenpot. Een bedrag dat mag worden betaald voor medische kosten.

READ  Mogelijke bijwerkingen op de menstruatiecyclus