Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

30 Solutions publiceert zijn jaarlijks financieel verslag voor 2020

PARIJS, 23 mei (Reuters) – Solutions 30 S30.PA kondigde zondag de beschikbaarheid van zijn rapport aan https://www.solutions30.com/investisseurs/publications-financieres/rapports-financiers/?lang=fr

De jaarrekening voor 2020 bevestigde op verzoek van de Autorité des marchés Financers (AMF) de hervatting van de notering van haar adres op maandag bij de opening op de beurs van Parijs.

De specialist in het installeren van elektriciteitsmeters, waarvan het verkoopvolume 819 miljoen euro bedraagt ​​voor het jaar 2020, kondigde vrijdag aan dat hij nog steeds niet beschikt over de financiële communicatiedocumenten van het Arabisch Monetair Fonds, en eiste dat deze ‘onverwijld’ zouden worden gepubliceerd op het begin. Van de week.

In een persbericht dat zondag werd gepubliceerd, zei de in Luxemburg genoteerde Paris Group dat haar financiële jaarverslag een rapport bevat van het accountantskantoor van EY waarin wordt aangegeven dat het “niet in staat is om een ​​oordeel te geven” over de rekeningen van het bedrijf.

Oplossingen 30 voegen eraan toe dat ze het “helemaal niet eens” zijn met dit “ongebruikelijke” standpunt, dat geen “certificering, kwalificatie of ongunstige mening” inhoudt.

De groep weerlegt ook de conclusie van EY dat “niet-ontdekte anomalieën significant en alomtegenwoordig kunnen zijn”.

De groep, die vooral in Frankrijk bekend is om Linky-meters te installeren en mensen op glasvezelnetwerken aan te sluiten, stelt dat zijn “bedrijfsmodel eenvoudig is” omdat “alle interventies van de groep centraal worden beheerd, met traceerbaarheid door de hele keten”.

Hij voegt eraan toe dat “de kaspositie van de groep volledig is opgenomen in het krediet op de bankrekeningen van de groep, voor een bedrag van 159 miljoen euro, dat op 31 december 2020 aan de actiefzijde van de balans verschijnt.”

READ  Een vliegtuig van Ryanair stijgt op en laat ongeveer vijftig passagiers achter op de luchthaven

Solutions 30 zag zijn aandelenkoers op 15 december met ongeveer 38% dalen op de beurs na de aanslagen, die inmiddels zijn hernieuwd, door het activistenfonds Muddy Waters.

De short selling-specialist trok de authenticiteit van de rekeningen van Solutions 30 in twijfel en beschuldigde hen van links naar witwaspraktijken.

Solutions 30, dat de kosten verwierp, werd voor het laatst genoteerd tegen een beurskoers (10,38 euro op 7 mei) van 1,11 miljard euro, volgens gegevens van Refinitiv. Het bedrijf maakt deel uit van de SBF 120 SBF120 Paris Stock Exchange Index.

De groep bevestigde in zijn persbericht dat het de mogelijkheid bestudeert om een ​​nieuwe commissaris voor de vennootschap aan te stellen en dat het het proces van het selecteren van bankadviseurs is gestart om de zoektocht naar een referentieaandeelhouder (s) in een deel van de vennootschap te stimuleren. project dat zou kunnen neerkomen op schrapping.

(Jan Stefan Bruce)