Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

2021 iPad Pro 12.9 ” heeft een nieuw Magic Keyboard nodig

2021 iPad Pro 12.9 ” heeft een nieuw Magic Keyboard nodig

zelfs indien’12,9-inch iPad Pro vanaf 2021 Net als de modellen uit 2018 en 2020 valt de nieuwe tablet op één punt op: hij is dikker, met een resolutie van 0,5 mm. Het lijkt niet veel, maar Apple past gewoon het Magic Keyboard aan, het aangepaste trackpad voor iPad Pro. Volgens documenten die zijn verstrekt aan Apple-winkels waarnaar we hebben kunnen verwijzen, is het oude Magic Keyboard niet compatibel met de grote iPad Pro van 2021.

Het probleem is dat zodra u een bestand sluit Magisch toetsenbord Knijp stevig in de schijf. Apple heeft geen millimeter speling gelaten, aangezien het accessoire de iPad op zijn plaats moet houden en moet voorkomen dat hij in de bodem van de tas valt, of erger nog, op het asfalt als je het apparaat zonder andere bescherming verplaatst. Maar met deze halve millimeter die in de generatie 2021 toeneemt, kan deze zeer fijne afstelling een probleem zijn en moet het apparaat worden herzien.

2018 iPad Pro in Closed Magic Keyboard. Alles is fijn afgesteld, niet veel ruimte in dikte en dat zou het probleem kunnen verklaren.

Als we weten dat het Magic Keyboard voor de 12,9-inch iPad Pro voor 400 euro wordt verkocht, is dat slecht nieuws voor iedereen die het heeft gekocht, in de hoop dat ze het in de toekomst bij tablets kunnen houden. Maar totdat we de nieuwe tablets in onze handen hebben, kunnen we niet zeggen of de aanbetaling bij Apple Stores een verlammend probleem is – het Magic Keyboard wordt niet langer uitgeschakeld met de nieuwe tablet, of als het erop drukt als Het is zwaar. Het scherm kan barsten – of als het een klein esthetisch probleem is, kunnen we het negeren.

READ  Er is een 'enorme aardbeving' opgenomen op Mars en je kunt ernaar luisteren

Als je het Magic Keyboard nog niet hebt gekocht, weet dan dat het nieuwe model, dat op 30 april in de verkoop gaat, compatibel is met eerdere versies. Zelfs als het is geretoucheerd voor de 12,9-inch iPad Pro voor 2021, wordt het nog steeds aangegeven als compatibel met die van 2020 en 2018. Bovendien heeft de 11-inch iPad Pro de grootte niet veranderd, het accessoire is ook niet aangepast en jij zal in staat zijn om zonder risico buiten te blijven.

Overigens merkten we vóór de sluiting van de Apple Store dat het Magic Keyboard niet meer te bestellen was voor het 12,9 inch model, terwijl het 11 inch model nog wel verkrijgbaar was. Dit bevestigt dat alleen de grote tablet een probleem is.