Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi publiceert zijn overlay op zes extra smartphones

Xiaomi publiceert zijn overlay op zes extra smartphones

MIUI 12.5, Xiaomi’s thuisstapel op basis van Android 11, komt naar zes smartphones van de fabrikant. Het hele Mi 11-assortiment wordt beïnvloed, samen met Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra en Mi 9 SE.

Krediet: Xiaomi

Zoals u weet, Xiaomi heeft MIUI 12.5 officieel geïntroduceerd, De overlay is gebaseerd op Android 11, in december 2020, samen met Wo 11. Door aanvaarding door de fabrikant zelf, De ontwikkeling van deze overlay was het moeilijkste van allemaalVanwege de vele problemen die zijn opgetreden bij het verzekeren van goede prestaties, stabiliteit en aanpasbaarheid van applicaties.

Om deze reden werd de overlay niet automatisch geïntegreerd in de Mi 11-smartphones, namelijk de Mi 11. Le Mi 11 Pro, En de Mi 11 Ultra. Begin april 2021, Mi 11 Chinese eigenaren zijn erin geslaagd over te stappen naar de stabiele versie van MIUI 12.5. Zoals we echter hebben vernomen van collega’s van de GSM Arena-website, bereidt Xiaomi zich voor om de stabiele versie van de nieuwe overlay te publiceren Zes extra smartphones.

En daarom, Mi 11 Ultra en Mi 11 Pro Ze komen ook in aanmerking voor een pas onder MIUI 12.5, net als Mi 10, Mi 10 Pro en Mi 10 Ultra En tenslotte Voor Mi 9 SE. Momenteel betreft deze migratie naar MUI 12.5 alleen Chinese gebruikers. Oorspronkelijk was Xiaomi van plan om de stabiele versie op 30 april 2021 in China te publiceren, maar uiteindelijk konden de ontwikkelaars van de fabrikant de laatste details over de stabiele release voor de opgegeven datum afronden.

READ  Speel Forza Horizon 5 vooraf via Xbox Game Pass met het Premium Pack | Xbox One

Eerst China, daarna andere markten

Hoe dan ook, de release van MIUI 12.5 stabiele release in China is goed nieuws voor gebruikers in andere regio’s. Logisch Dus Xiaomi zou binnenkort wereldwijd moeten worden bereikt., Eind april of begin mei. Zoals het Chinese bedrijf heeft aangegeven, zullen de Mi 11, Mi 10 en Mi 10T de eersten zijn die hiervan profiteren. Vanaf juni De andere smartphones van het merk kunnen immigratie claimen onder MIUI 12.5. Dit zal in het bijzonder het geval zijn:

Bron: GSM-circuit