Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Niet op zoek naar Netflix: Adam McKay verraste Leonardo DiCaprio bij het accepteren van de rol

Adam McKay’s voorspelde nummer “Don’t Look Up” op Netflix eind 2021 brengt enkele van de meest getalenteerde acteurs samen. Onder de sterren die ja zeiden, vond het publiek Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, wat vooral de regisseur verraste.

Netflix

Het is een van de langverwachte films van 2021 en Netflix zal er ongetwijfeld veel op wedden. Adam McKay’s nieuwe satirische komedie Don’t Look Up volgt twee onhandige astronomen die een wereldwijde mediatour hebben gemaakt om mensen te waarschuwen voor de op handen zijnde aankomst van een asteroïde. In de cast, All-Hollywood-film: Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Timothy Chalamette, Chris Evans, Jonah Hill, Cate Blanchett, Himesh Patel, de Franse Tomer Sisley en zelfs Ariana Grande. Mooie compilatie waaraan Leonardo DiCaprio werd toegevoegd in een van de hoofdrollen.

De acteur, bekend als eclectisch in zijn carrièrekeuzes, verraste de schrijver en regisseur die geen positieve reactie verwachtten: Het is duidelijk dat ik denk dat DiCaprio een geweldige getalenteerde man isAdam McKay ontsloeg de gelegenheid Blij, verdrietig, verward podcast. Ik hou van zijn werk over kwesties waarmee de mensheid en klimaatrampen worden geconfronteerd. Ik dacht gewoon dat er geen manier was om de film te maken, want als ik maar met Martin Scorsese kon werkenEn de ik zal het doen. Ik kan zelf de assistent van Martin Scorsese in een groep zijn, dus waarom zou hij voor mij werken?

In de rest van het interview legde de auteur uit dat de Academy Award-winnaar van The Revenant het script erg leuk vond. Na enkele maanden van discussie en een onderbreking van de quarantaine, stemde de acteur toe zodra het filmen klaar was om te beginnen. “Ik kon het niet geloven, Dringt hij aan. Het is niet verwonderlijk dat hij best cool is in de film. Het is heel uitstekend.

READ  Vaarwel FIFA 23 is verschrikkelijk, EA Sports FC 24 breekt de scores

Adam McKay had het niet mis. Nadat het filmen was afgelopen, voegde Leonardo DiCaprio zich bij de productie van Martin Scorsese’s nieuwe film, Killers of the Flower Moon, die momenteel aan het filmen is en in 2022 op Apple TV + zal worden vertoond. zoek nietEr is geen officiële releasedatum bekendgemaakt, maar Netflix zal naar verwachting de film in november of december uitbrengen. op tijd Voor de Oscars.