Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

17% meer vraag naar Action Cœur de Ville-steden!

Middelgrote steden die profiteren van het Action Cœur de ville (ACV)-programma, hebben sinds de lancering van het systeem in 2018 een toename van de vraag naar onroerend goed gezien, met een toename van het aantal transacties, volgens een dinsdag gepresenteerde maatstaf. Het aantal vastgoedtransacties in de 200 onderzochte middelgrote steden (exclusief Ile-de-France en Mayotte) is sinds 2018 met 17% gestegen, volgens deze studie van het Nationaal Agentschap voor Territoriale Cohesie en de Hoge Raad van de Provincie . Notaris. De stijging liep op tot 20%, rekening houdend met de omliggende gemeenschappen.

Het is volkomen logisch.

In feite zijn de belastingvoordelen behoorlijk aanzienlijk, aangezien u niet alleen het bedrag van uw werk van uw vermogensinkomen kunt aftrekken, maar ook een deel van de aankoopprijs, dit wordt het “Denormandie”-systeem genoemd.

Dus als prijzen worden ingetrokken omdat ze financieel voordelig zijn, betekent dit niet per se dat de huurvraag zal volgen, integendeel, je kunt zelfs op bepaalde plaatsen terechtkomen waar de huurvraag de investeringen niet volgt.

Maar het maakt het in ieder geval nu al mogelijk om de stadscentra van onze middelgrote steden te renoveren die het echt nodig hadden en waar de lage huren het de eigenaren vaak niet toestaan ​​om grote bedragen in de renovatie te investeren.

Charles Sannat

“Dit is een ‘informatief’ artikel, d.w.z. geheel of gedeeltelijk vrij van reproductie, op voorwaarde dat deze paragraaf daarna wordt gereproduceerd. Insolentiae.com is de site waar Charles Sanat zich dagelijks uitdrukt en een onbeschofte en meedogenloze analyse van economisch nieuws geeft. Bedankt voor het bezoeken van mijn site. U kunt zich aanmelden voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com. »

bron BFMTV.com hier

READ  De Cac 40 slaagde er uiteindelijk in om zijn rally te beëindigen en Kering verminderde zijn verliezen aan het einde van de sessie, volgens marktnieuws.