Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

13 doden na crash Russisch militair vliegtuig in Yesk

13 doden na crash Russisch militair vliegtuig in Yesk

Russisch militair vliegtuig stort neer in Isk, 13 doden, zoektocht eindigt

Au moins treize personnes dont trois enfants ont perdu la vie après le crash d’un avion militaire russe SU-34 lundi dans la ville d’Ieïsk, proche de l’Ukraine, selon un bilan des autorités russes, qui ont la annoncé mar Onderzoek .

Het ministerie van Noodsituaties zei in een verklaring dat reddingswerkers De zoektocht naar de ruïnes is voorbij.ontdekking “Tien lijken” Extra, na de bekendmaking van het overlijden van drie personen. “Het totale aantal slachtoffers is 13, waaronder drie kinderen.” En de 19 mensen raakten gewondaldus het ministerie, daarbij verwijzende naar Russische persbureaus.

Door het ongeval, dat maandagavond plaatsvond, ontstond er brand in het negen verdiepingen tellende gebouw, waar zo’n 600 bewoners wonen. De Russische president Vladimir Poetin informeerde over het incident en stuurde minister van Volksgezondheid Mikhail Murashko en minister van Noodsituaties Alexander Korenkov naar Yesk, volgens een verklaring van het Kremlin.

Volgens het ministerie van Noodsituaties, dat Russische instanties citeert, heeft de brand vijf van de negen verdiepingen van het gebouw overspoeld, met een oppervlakte van ongeveer 2.000 meter.2. Het ministerie van Defensie verklaarde dat de piloten van de aanvaller wisten te ontsnappen. Het was een trainingsreis volgens dezelfde bron, die achteraf een technisch probleem opleverde‘Een van de motoren vloog in brand tijdens het opstijgen’. Dit zei de gouverneur van de Russische regio Krasnodar, Veniamin Kondratiev . “Alle brandweer- en reddingseenheden in het gebied zijn bezig om de brand te blussen”.