Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

12 GEKKE aanbiedingen voor zondag 🔥

Amazon Prime Day begint over minder dan 24 uur, vanaf middernacht. De Amerikaanse e-commercesite heeft echter al duizenden kortingen op zijn hele site geplaatst. Als je deze zondag wat tijd hebt, raden we je aan om het eens te gaan bekijken. De meest betaalbare premiummerken (eindelijk), het is een geweldige kans om voor de zomer geld te besparen.

Om Prime Day op Amazon te bekijken, vind je het hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon

Amazon Prime Day-aanbiedingen: 🔴

Computers/Tablets/TV:
Smartphones en forfaits:

Mijn stem :
Duikers:

Bekijk alle shows

In de bovenstaande lijst hebben we alle geweldige deals voor Prime Day op Amazon – en elders – afgerond. In dit geval zijn er veel handelaren die kortingen aanbieden en profiteren van de waanzin van dit proces om klanten aan te trekken. Onder de concurrerende telecomoperators, SaaS-diensten of e-commerce-handelaren is er genoeg te doen.

Het is de bedoeling dat onze keuzes tijdens het proces regelmatig worden bijgewerkt. Op zondag behandelen we eigenlijk alle deals die Amazon te bieden heeft. Er zijn twee kortingsvormen: flash sales (kortdurend en beperkt op voorraad) en doorlopende kortingen. Deze deals blijven geldig tot het einde van Prime Day 2021.

Hoe deel te nemen aan Prime Day op Amazon

In 2015 vierde Amazon zijn verjaardag door de eerste Prime Day te organiseren. De Amerikaanse e-commercehandelaar besloot van zijn verjaardag een van de hoogtepunten van zijn zakelijke kalender te maken. Een paar jaar later is Prime Day het grootste evenement van het jaar voor deze handelaar. Het gaat zelfs vooraf aan Black Friday-nummers, die al erg hoog zijn.

READ  Duelvergelijking: Apple AirPods Pro vs Sony WF-1000XM4

Deze zondag voor Prime Day zijn er al deals beschikbaar op Amazon. Wel hebben ze een verschil met het procesaanbod vanaf morgen: ze zijn zeer betaalbaar. Amazon Prime Day-deals zijn zelfs exclusief gereserveerd voor Prime-leden. Ze moeten jaarlijks € 49 betalen om gebruik te kunnen maken van dit programma. Let op: de eerste 30 dagen zijn gratis.

Voor meer informatie, vind het hier:

Word eerste lid

Als je vanaf maandagochtend wilt profiteren van Prime Day op Amazon, moet je snel zijn. We kunnen je alleen adviseren om je op zondag in te schrijven voor Prime, zodat je niets hoeft te missen. Sterker nog, de snelle verkoop van het proces verdwijnt soms binnen een paar minuten. Grote kortingen op grote producten zoals de iPhone en MacBook Pro gaan op volle toeren. Dit geldt des te meer omdat de voorraad beperkt is.

Op Amazon Prime Day staan ​​alle thema’s in de schijnwerpers. Dit betekent dat de handelaar kortingen biedt op alle soorten producten, van doe-het-zelf tot decoratie, elektronica of cosmetica. Iedereen kan profiteren van royale kortingen op hun favoriete producten, van de meest exclusieve merken tot de minder bekende.

Er is een speciale operatie naar juni gebracht

Deze keer besloot Amazon zijn hoofddag eerder in het jaar te houden. Terwijl de eerste afgelopen oktober was, vindt deze plaats van 21 tot 22 juni 2021. In voorgaande jaren werd medio juli Prime Day gevierd ter nagedachtenis aan de Amerikaanse Merchant. Door de gezondheidscrisis heeft de e-commerce handelaar uiteindelijk besloten het anders te doen.

READ  Final Fantasy Pixel Remasters: Square Enix toont zijn denkwijze

Nog voordat Prime Day officieel van start gaat, werkt Amazon al aan het kraken van prijzen op zondag. Zo kun je alvast vooruit en nog voor de zomer veel geld besparen. Terwijl andere handelaren nogal verlegen zijn over aanbiedingen, blaast de Amerikaanse site, die ook nummer 1 is in Frankrijk, alle resultaten weg. Op het gebied van hightech kunnen kortingen oplopen tot meer dan 50% op bekende namen.

Het is geen toeval dat Amazon van Prime Day het grootste evenement van het jaar heeft weten te maken. Terwijl Black Friday de beste tijd is om grote aankopen te doen, valt Prime Day op een datum waarop de gekte verondersteld wordt minder krachtig te zijn (seizoensgebonden). Gezien de kwaliteit van de aangeboden aanbiedingen is er echter geen reden om er geen gebruik van te maken. De besparingen zijn enorm.

Extra flexibiliteit op Amazon

Als Amazon een enorme hit is na Prime Day, komt dat omdat het een wrijvingsvrije winkelervaring biedt. U kunt via de site bestellen en binnen 24 uur gratis laten bezorgen. Als je geen Prime-abonnement hebt, moet je maximaal 2 tot 3 dagen wachten, maar altijd gratis. Let op: studenten profiteren van een gratis premie voor 3 maanden.

En als je je aankoop te snel doet op Prime Day, geeft Amazon je nog een kans. Je kunt het altijd binnen 30 dagen na levering retourneren voor een volledige terugbetaling van je aankoop. Dit heeft ook betrekking op artikelen die tijdens alle operaties van het jaar tegen een voorkeursprijs zijn ingekocht.

Uiteindelijk verklaart ook de veiligheid en flexibiliteit die Amazon bood tijdens Prime Day het succes. Door dit te combineren met acties in de eerste klasse zoals zondag al het geval is, heb je de winnende combinatie. Andere e-commerce-verkopers nemen af ​​en Amazon heeft een manier om zichzelf te vestigen als de enige echte referentie.

READ  Het aanbreken van de atmosferische gigantische impact van deze jonge exoplaneet

Met meer dan 200 miljoen Prime-abonnees heeft Amazon gegarandeerd een zeer groot bereik binnen 48 uur na waanzin. In Frankrijk herhalen de advertenties zich al weken en iedereen is nog maar net begonnen. Om geld te besparen en deze zomer met een groter budget op vakantie te gaan, is het nu het moment om te profiteren van handelskortingen. Je zult er nooit een krijgen die zo mooi is voor de bezuinigingen, het is de enige tijd om het te krijgen.

Om deze nieuwe dag te bekijken, is het hier:

Bekijk aanbiedingen op Amazon