Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google Workspace voor iedereen, Windows 11 ontgrendeld en Android 12 verwijderd

Google en Microsoft hebben deze week de technologiewereld gemonopoliseerd. De eerste die Workspace, de suite van zakelijke diensten, beschikbaar maakte voor het grote publiek. De tweede zag Windows 11 lekken voorafgaand aan de presentatie op 24 juni. Ten slotte zit Android 12 deze zomer boordevol nieuwe functies.

Nieuwe Gmail-interface met werkruimte in de app

In de mobiele Gmail-app verandert de werkruimte-interface het onderstaande logo // Bron: Frandroid

Google Workspace: de nieuwe Gmail-webapp is voor iedereen

In eerste instantie gereserveerd voor bedrijven, Google Workspace (voorheen G Suite) wordt voor iedereen beschikbaar. Zelfs individuen kunnen profiteren van de functionaliteit, met name Gmail, dat voor de gelegenheid een facelift ondergaat. We leggen het je uit Hoe het te activeren op internet en smartphone.

Windows 11 is bevestigd en we onthullen het aan u

Het is de grote vergadering van volgende week. Op 24 juni verschijnt het nieuwe Windows. Het zal waarschijnlijk Windows 11 heten. Vanaf deze week Een lek duidde op de toekomstige interface. Dus we namen de tijd Installeer de mogelijke toekomstige versie en volg een rondleiding om meer te weten te komen over de nieuwe functiesspeciale nieuwe achtergronden of De taakbalk die het formaat wijzigt, verandert.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Android 12: nieuwe functies zonder de noodzaak om het besturingssysteem te installeren

eenndroid zal nieuwe functies uitrollen voor honderden miljoenen gebruikers zonder Android 12 te hoeven installeren. Vacatures voor Android AutoBerichten, emoji, Google Assistant en meer zijn beschikbaar via Play Services en sommige apps uit de Play Store. Vanaf deze zomer zit Google vol anti-quake-functionaliteit, voor berichten, emoji’s of app-besturing. Let ook op: Dubbeltik op de achterkant van de smartphone Om een ​​actie te activeren, a De functionaliteit staat al op iOS 14.

READ  Heb je enig idee hoe de RX 7900 XTX presteert in Geekbench 5?

Test van de week: OnePlus Nord CE

En weer bij OnePlus! Het Chinese bedrijf, dat binnenkort zal fuseren met zijn buurman Oppo om Oplus te baren, heeft onlangs de OnePlus Nord Core Edition gelanceerd. Lichte versie van OnePlus Noord Voor nog geen 300 euro met wat concessies aan met name de processor of het beeld is minder zuinig dan zijn grotere broer, maar best appreciërend voor de middenklasser.

Bron: Frandroid - Anthony Wonner

Bron: Frandroid – Anthony Wonner