Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wat is je favoriete nieuwigheid?

Frandroid kon een preview van Windows 11 installeren om u te laten zien wat er nieuw is in het volgende besturingssysteem van Microsoft. Wat vind je het leukst? Dat is het hele punt van onze enquête deze week.

Op de avond van 15 juni 2021, Een preview van Windows 11 is gepost op Chinese forumsEen paar dagen voor de officiële presentatie – 24 juni nauwkeuriger Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Frandroid kon het op een pc installeren om u een idee te geven van de toekomstige veranderingen en aankomende nieuwigheden.

Windows 11: grote ontwikkelingen op komst

Dus het doel van de peiling van de week is logisch gerelateerd aan dit vurige nieuws. Hieronder vindt u de verschillende nieuwigheden die door de redactie zijn getest om onze enquête met kennis van zaken te beantwoorden. Om te beginnen, een van de belangrijkste wijzigingen betreft het menu Start, dat naar het midden van het scherm is verplaatst. Afhankelijk van welke applicaties open zijn, beweegt het geleidelijk naar links.

Lian YouTubeAbonneer je op Frandroid

Voor degenen die terughoudend zijn om op te komen tegen dit idee van Microsoft, zal een van de opties het mogelijk maken om het in de hoek te zetten. De werkomgeving van het menu Start ondergaat ook een lichte opknapbeurt: het gedeelte Aanbevelingen bestaat uit de meest recent geïnstalleerde applicaties en recent geopende bestanden, en een ander gedeelte hierboven verzamelt geïnstalleerde applicaties of mappen.

Windows 11 Het zal een herontworpen en zeer elegant donker thema op de voorgrond plaatsen, dat heel goed bij sommige past Nieuwe wallpapers ontworpen door Redmond. In de taakbalk wordt ook een nieuw widgetmenu uitgenodigd voor het feest – Windows 10 bevat al een widgetknop die eigenlijk een startpunt is – met de mogelijkheid om app-widgets toe te voegen, stellen we ons voor.

Het beheer van bestandsvensters is op zijn beurt verbeterd om multitasking te verbeteren: een nieuw menu stelt u in staat om de lay-out van vensters met één klik te wijzigen. Microsoft heeft eindelijk alle geluiden van het systeem herwerkt. Dit verandert de ervaring en geeft Windows vooral een vleugje moderniteit.

Windows 11: wat is je favoriete nieuwigheid?

Na deze kleine uitleg, is het tijd voor ons om u te vragen wat uw favoriete nieuwigheid is?

bezig met laden

Windows 11: wat is je favoriet van het lek?

Bedankt voor het stemmen.

U heeft al op deze poll gestemd.

Selecteer een antwoord.

Zoals gewoonlijk, voel je vrij om je keuze toe te lichten in het opmerkingengedeelte. Als er nog een nieuwigheid is die niet wordt genoemd in de antwoordopties die je leuk vindt, kun je deze ook delen.