Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

103-jarige Zweed verbreekt wereldrecord parachutespringen

103-jarige Zweed verbreekt wereldrecord parachutespringen

Een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records was aanwezig om de sprong ten zuidwesten van Stockholm vast te leggen.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Ze is van plan haar prestatie “met een cupcake” te vieren. Een 103-jarige Zweedse vrouw brak op zondag 29 mei het wereldrecord voor de oudste levende persoon die een tandemparachutesprong maakte. ‘Dit doen was zo gaaf, ik heb er lang over nagedacht’Dat vertelde Ruth Larsson aan het Zweedse persbureau TT. “Alles ging zoals gepland”, voegde ze eraan toe. Ze zei dat ze hield van Schuif langzaam vanaf de bovenkant. “Het was enorm” Ik glipte het Zweedse dagblad Koren binnen.

Terwijl zijn familie en vrienden op hem wachtten op het vliegveld, sprong Rut Larsson in Motala, 240 kilometer ten zuidwesten van Stockholm. Het duo landde stilletjes, terwijl acolieten met haar gang naar haar toe renden om haar te helpen opstaan.

Een vertegenwoordiger van het Guinness Book of Records was aanwezig om de sprong vast te leggen. Ruth Larson brak met 103 jaar en 259 dagen het vorige record van een persoon van 103 jaar en 181 dagen.