Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zorgt fysieke activiteit er echt voor dat je afvalt?

Ons gezondheidsadvies – Hoewel lichaamsbeweging altijd goed is voor onze gezondheid, vertaalt het zich niet noodzakelijk in balans. uitleg.

Calorieën verbranden, je buik verliezen, je dijen strakker maken… op de lijst met goede oplossingen,”gewichtsverliesHet staat vaak in de top 3. Sport – of lichamelijke activiteit – lijkt de enige manier om dit te bereiken. Wie koestert niet de geheime droom om afscheid te nemen van een van hun uitstulpingen in ruil voor wekelijks een uurtje joggen? De belofte is verleidelijk, maar in de praktijk is het niet zo eenvoudig. Dus, is lichaamsbeweging je beste bondgenoot om af te vallen? Antwoord met twee specialisten.

Eerste (slechte) nieuws:Tegen alle verwachtingen in, kan lichaamsbeweging ervoor zorgen dat u aankomt, vooral wanneer u na enkele jaren weer aan het werk gaat of wanneer u begint met lichamelijke activiteit.’”, zegt Nathalie Boisseau, onderzoeker en hoogleraar sportfysiologie en voeding aan de Claremont Auvergne University. Ze legt uit: Simpel gezegd, lichaamsbeweging heeft het effect dat vetmassa wordt omgezet in spiermassa. Maar in gelijke hoeveelheden, spieren

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 85% om te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor € 1 in de eerste maand

Al geabonneerd?
Log in

READ  De studie stelt voor om de minimale voortplantingsafstanden van meer dan 100 meter vanaf woningen te bepalen