Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zonder de Emperor-poster voor de Ridley Scott-film

Zonder de Emperor-poster voor de Ridley Scott-film

De langverwachte release van de historische Ridley Scott-film, Napoleonnadert snel en er is een nieuwe poster onthuld.

10 Joaquin Phoenix-films die zeker de moeite waard zijn om te bekijken

Daar is het CV uiteraard voor bedoeld Napoleon Bonaparte zal grotendeels op de schouders van Joaquin Phoenix rusten. Hoewel hij in het verleden herhaaldelijk de kwaliteit van zijn optredens heeft benadrukt, heeft Ridley Scott erop aangedrongen dat Joaquin Phoenix deze monumentale rol heeft vertolkt.

Het is begrijpelijk dat Ridley Scott Napoleon vergelijkt met Hitler, Stalin of Alexander de Grote. Maar ondanks dat alles speelt er natuurlijk nog een andere grote rol in deze prachtige muurschildering…

Josephine’s wereld

Keizerin Josephine

Dus, Keizerin Josephine de Beauharnais, gespeeld door Vanessa Kirby, Hij had recht op zijn eigen poster voordat de film werd uitgebracht. Begin 2022 verschijnt de actrice Missie onmogelijk Deze werd binnen korte tijd vervangen Jodie Comer, die uiteindelijk niet aan het project kon deelnemen vanwege de epidemie.

Een beslissing die sommige mensen van streek maakte Kirby’s jonge leeftijd: Ze was pas 34 jaar oud tijdens het filmen, wat 13 keer minder is dan dat van Joaquin Phoenix. Josephine werd zelfs zes jaar vóór haar illustere echtgenoot geboren. Hoe het ook zij, de actrice heeft nauw samengewerkt met Phoenix om de grote clichés van historische films te vermijden: sterk gechoreografeerde pre-shoot-interacties.

Napoleon: Fotografie door Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby

Jacques Louis David Redoux

De zaak is Roer de turbulente en emotionele relatie echt door elkaar van beide echtgenoten. Waarschijnlijk zou deze uitdaging door het duo zijn aangenomen: Joaquin Phoenix wist immers te winnen Oscar, Golden Globe en BAFTA voor Beste Acteur naar grappenmakerEn Kirby – zoals de poster vermeldt – was dat ook Genomineerd voor de Academy Award voor Beste Actrice voor haar rol stukken van een vrouw.

En voor diezelfde film won ze ook de Volpi Cup voor beste uitvoering op het filmfestival van Venetië in 2020. Om dit nieuwe aanbod te ontdekken, moet je wachten tot 22 november 2023, de theatrale releasedatum van Napoleon. En binnenkort zal deze epische muurschildering worden opgenomen in de Apple TV+-catalogus.

READ  "Hij werd een wrak" (video)