Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Billie Eilish op het herhalingsfeest van Rock en Seine 2023

Billie Eilish op het herhalingsfeest van Rock en Seine 2023

Kijk uit naar Billie Eilish op Rock en Seine 2023!

Amper 21 jaar oud is Billie Eilish een van de meest onderschatte singer-songwriters van haar generatie, en dat al een aantal jaren. Bij het schrijven van haar scripts haalt ze inspiratie uit haar eigen ervaringen, waarbij ze woorden van zeldzame volwassenheid gebruikt, en werkt ze samen met haar broer Phineas. Haar collectie van twee albums bevat ongeveer tien nummers, waaronder “Bad Guy”, “bury a Friend”, “When the Party’s Over”, “Lovely”… Ze heeft al vele prijzen gewonnen, ze is ook Billie Eilish Jongste artiest om te schrijven en een nummer opnemen voor de James Bond-soundtrack (“No Time to Die”). In 2023 herhaalde ze dit door een van de titelnummers van de Barbie-soundtrack “What Are You Made For?” te signeren. Tot ziens bij de vurige show!

Een rots in de Seine
Van 23 tot 27 augustus 2023 keert Rock en Seine terug naar het Domaine national de Saint-Cloud. Het festival brengt het beste uit de Franse en internationale pop-rock-electro scene samen, van iconische headliners tot de heetste vondsten van dit moment!
Vind een selectie van Rock en Seine 2023-concerten live en in herhaling op france.tv!

zomerfestivals
Volg je favoriete festivals deze zomer met France Télévisions!

READ  TV: Waarom beginnen avondshows altijd later en dan?