Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zo krijgt u een brandstofbonus als de Belastingdienst uw bankgegevens niet heeft

Zo krijgt u een brandstofbonus als de Belastingdienst uw bankgegevens niet heeft

Tot eind maart kan een brandstoftoeslag van 100 euro, bestemd voor 10 miljoen mensen, worden ontvangen. Maar wat als we geen bankgegevens voor belasting verstrekken? Dat is wat we meteen zullen zien. Geen zorgen, de redactie van Objeko vertelt je er alles over. ben je klaar ?

Wat is de brandstoftoeslag?

Sinds 16 januari kunnen de Fransen brandstofcompensatie aanvragen. En inderdaad, na het trekken van de korting aan de pomp, heeft de overheid deze steun in het leven geroepen. Dit stelt de leidinggevende in het bijzonder in staat om zich beter te richten op de mensen die dit het meest nodig hebben. Wat we u kunnen vertellen is dat deze verhoging wordt betaald aan gezinnen die met de auto naar het werk gaan. Maar niet alleen. In feite is het ook nodig om onder een nauwkeurige drempel te blijven.

Mensen die aanspraak maken op deze bijstand moeten in 2021 een referentiebelastinginkomen hebben van minder dan € 14.700. Bovendien moet u weten dat het van toepassing is op elk type voertuig. Zelfs tweewielers of auto’s elektrisch. Goed nieuws, toch? U moet ook weten dat deze bijstand in één keer wordt betaald. Opgemerkt moet worden dat de echtgenoten het dubbele van de bijstand van 100 euro, of 200 euro, kunnen krijgen als de twee personen waaruit het bestaat, aan de criteria voldoen. Wat niet te onderschatten is.

Verlengd tot maart

Als de belastingdienst uw bankgegevens niet heeft, moet u deze invoeren in uw beveiligde ruimte op impot.gouv.fr. Om dit te doen, hoeft u alleen maar naar de sectie “Belastingadministratie” te gaan. En als u nog geen eigen ruimte op de site heeft gemaakt, wordt u uitgenodigd om dit te doen. Tot slot kunt u bij problemen het assistentienummer bellen op 0806000229. Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 19.00 uur. Jouw beurt nu.

READ  Met deze tweet maakt Elon Musk van Jeff Bezos een vijand

Bovendien moet je weten dat je nog wat tijd hebt. Terwijl de Fransen deze hulp vermeden, nam Bruno Le Maire inderdaad de beslissing om de brandstoftoeslag te verlengen. En dit is tot eind maart:Het was gepland om eind februari te stoppen, en we zullen het verlengen tot eind maart, zodat miljoenen van onze burgers die het verdienen ervan kunnen profiteren. Nu weet je wat je moet doen. Of je nu €100 krijgt of niet, de keuze is meestal snel gemaakt.