Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn zeer trieste en ontroerende bericht aan Johnny Hallyday! – Tuxbord

Laura Smit hield meer van haar vader dan van wat dan ook. Op zaterdag 25 februari deelde de actrice een ontroerend bericht aan haar vader, Johnny Hallyday.

Laura Smit voelt zich nostalgisch. Op deze zaterdag 25 februari deed de jonge vrouw mee Een ontroerend bericht aan zijn overleden vaderJohnny Hallyday, die op 5 december 2017 overleed.

Laura Smit, heel dicht bij haar vader, Johnny Hallyday

Zo is actrice Laura Smit diep geraakt door de verdwijning van haar vader, Johnny Hallyday, in de nacht van 5 december 2017. Zondag om 20.30 uur te gast Op 25 september 2022 sprak de 39-jarige actrice over haar vader.

De jonge vrouw stond onlangs op het podium voor haar nieuwe stuk Het onzekerheidsprincipe van Simon Stephen. Een toneelstuk dat zijn eerste stappen in het theater vertegenwoordigt.

Bij het bekijken van foto’s van haar vader, die in 2011 op het podium werd gefotografeerd in Heaven on Earth, stak de dochter van Tolier haar emoties niet onder stoelen of banken. “het versteende”Herinner je je Laura Smit nog? Toen sprak de zus van David Hallyday over het lied Lura die zijn vader aan hem opdroeg. een aantal jaar geleden.

“Mijn vader was een beetje mijn idool. En hij is de liefde van mijn leven.”Ze zei. Toen rocker Johnny Hallyday verdween, haalde Laura Smit de krantenkoppen vanwege haar juridische strijd met Leticia Hallyday. de familie Rust in vrede. voor erfrechtkwesties.

Aan het begin van het jaar bracht Leticia Hallyday een tentoonstelling uit over rockmuziek. Volgens de informatie die van het publiek is ontvangen, Het wordt broer en zus “verboden” Naar Leticia Halliday Om ze in deze tentoonstelling te noemen.

READ  Moliere: 5 cultlijnen die je zou kunnen gebruiken zonder het te weten

“Een gebaar dat laat zien hoeveel tussen haar en haar voormalige schoonmoeder de kou nog steeds heerst,” Onze collega’s wezen erop. Na een jarenlange strijd vonden de twee vrouwen in juli 2020 een regeling. Tot 2,6 miljoen euro.

De ontroerende brief van Toliers dochter

Beseffend dat de situatie die was ontstaan ​​door het in twijfel trekken van deze beslissingen niet langer kon worden volgehouden, sprak Letizia zijn wens uit om dat te doen Overeenkomst met de oudsten van haar man. Het gaat dus om de rust die rouw vereist, maar ook om de rust die in elk gezin moet heersen.zo kondigde de advocaat van Leticia Halliday aan.

Aanstaande zaterdag 25 februari, Zo sprak Laura Smit op haar Instagram-account. En dus liet de zus van David Halliday haar hart spreken. Om dit te doen, deelde ze een oude zwart-witfoto van haar overleden vader.

Dus de dochter van Natalie Bay schreef een paar woorden om te zeggen hoeveel haar vader haar mist. “alleen zonder jou” Ze schreef met een zwart hart waaruit duidelijk haar nostalgie en verdriet blijkt. De publicatie veroorzaakte zo een enorme reactie van 275.000 abonnees die de minste acties en gebaren van de actrice volgden.

“Geweldig idee voor je vader”, “Die post is geweldig Laura”, dus je had veel moed David en jij met alles wat je te verduren hebt sinds hij weg is … “, dus schreven ze netizens. Ze werden er allemaal door getroffen Correcte en gekozen woorden van de Franse actrice.

Op 15 november 2019 deelde Laura Smit een foto van haar vader en moeder. naar ter gelegenheid van zijn verjaardag. Een heel mooie foto die de jonge vrouw eraan herinnerde dat ze niet langer in de armen van haar vader kon kruipen.

READ  "The Voice": Florent Bagni verschijnt voor het eerst zonder haar sinds bekend werd dat hij kanker had

Er zijn dagen dat je meer afwezig bent. Dit is hoe de dochter van Natalie Bey begon. En om toe te voegen: “Gelukkige verjaardag mijn dochter. Je zou tegen me zeggen: ik mis je gelach vandaag “. Een ding is zeker. Het is moeilijk om over de afwezigheid van de zanger heen te komen.