Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn vernietigende column over Cyril Hanoune zou zijn gecensureerd door France Télévisions: komiek Pierre-Emmanuel Pare verlaat “C l’hebdo” op France 5

Zijn vernietigende column over Cyril Hanoune zou zijn gecensureerd door France Télévisions: komiek Pierre-Emmanuel Pare verlaat “C l’hebdo” op France 5

Zijn column op 21 januari, waarin hij zich het mislukken van zijn kandidatuur als columnist in het team van Cyril Hannouna voorstelde, werd hem ongetwijfeld fataal.

Na drie nieuwsberichten Pierre-Emmanuel Pare verlaat de show “c wekelijksuitgezonden op Frankrijk 5. De cabaretier heeft al besloten de censuur van de zender op te heffen na zijn vernietigende artikel over Cyril Hannouna.

“Ik zal niet op de set zijn. Noch vanavond, noch de volgende items. Ik werd gevraagd om veel dingen uit mijn column te verwijderen om het acceptabel te maken van mijn kant en France Télévisions wil dus niet dat het wordt uitgezonden.Pierre-Emmanuel Barre vertrouwde het toe Parijse.

Column van 21 januari, welke Stel je voor dat je niet wordt genomineerd als columnist in het team van Cyril HannounaHet is hem ongetwijfeld fataal geworden.

Lees ook:
Pierre-Emmanuel Pare’s optreden in Les Angles: “De negatieven zijn een onuitputtelijk reservoir”

Zijn column verdwijnt uit de dagelijkse uitzending van France TV

Daarom kreeg de “vuilnis” -humor van Pierre-Emmanuel Barrett geen unanieme goedkeuring binnen de zender. De producer van de show, ingeleid door Ali Badu, vermeldde het ook in columns Parijse: “Ik twijfel niet aan zijn talent, het ontbreekt hem niet en daarom hebben we aan hem gedacht. Maar.” Er is een verschil in toon tussen zijn feiten en de feiten die we in onze presentatie hebben ingebouwdzei Justin Blanchon.

Bij de laatste uitzending op zaterdag 28 januari was de cabaretier niet aanwezig Zijn column verdween op mysterieuze wijze uit het dagblad Al Intilaaq (“Vu”) van France Télévisions… in tegenstelling tot de eerste twee.

terug van @ zijn les Over de controverse over de financiering van de publieke omroep.

Je leert in het bijzonder hoe hij (beetje bij beetje?) Oral miste om columnist te worden in de soulvolle… pic.twitter.com/nZRPd1dLoI

– Olivier Despaie ud83c udfc4 (@olyvyer) 23 januari 2023