Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De Amerikaanse actrice Annie Wershing is op 45-jarige leeftijd overleden

Annie Wersching, vooral bekend van haar rol als FBI-agent in de serie “24 Hour Chrono” en de rol van Tess in de videogame “The Last of Us”, stierf op 45-jarige leeftijd aan kanker.

Zondag hoorden we dat de Amerikaanse actrice Annie Wershing, 45, aan kanker was overleden. Nadat ze in de zomer van 2020 de diagnose kanker kreeg, ging ze door met filmen en speelde ze de rol van Borg Queen Star Trek Of Rosalind Dyer in de serie groentje groentje.

Ze maakte zichzelf in 2009 bekend bij het grote publiek door de rol te krijgen van Renee Walker, een FBI-agent, in seizoen 7 en 8 van 24-uurs klok, Vervolgens door haar stem te lenen aan de stem van Tess in de videogame de laatste van ons, Sindsdien is het door HBO aangepast tot een serie.

“Mijn hart is gebroken”

aankondiging van zijn overlijden, Dat melden Amerikaanse media verscheidenheid En Nieuws AgentschapEn Dit gebeurde via een online inzamelingsactie Ontslagen om de familie van de actrice te onderhouden.

“Mijn hart is gebroken”, schreef maker van videogames Neil Druckmann. De laatste van ons. “We houden van je Annie Wirching. We zullen je vreselijk missen”, zei Abigail Spencer, die samen met Annie Wershing in de show speelde, op hetzelfde sociale netwerk. Khalida.

Annie Wershing, geboren en getogen in St. Louis, Missouri, is sinds het begin van haar carrière in 2002 in tientallen tv-shows verschenen, zoals The Vampire Diaries, The Runaways, The Found, Bush of Hawaï 5-0.