Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zelfstudie – Hoe het paneel Nieuws en interesses uit te schakelen via de taakbalk van Windows 10?

2

Je hebt het misschien eerder gezien, bestand widget De functie “Nieuws en interesse” is automatisch geënt op de taakbalk van desktopcomputers met Windows 10. Alsjeblieft niet, hier is hoe je het binnen enkele seconden kunt uitschakelen…

Nieuwe functies in besturingssystemen bevallen niet altijd iedereen. Hier kijken we naar widget Nieuws & Interesses leek in de zomer van 2021 rechts van de taakbalk van Windows 10 te snuffelen met een update.

widget lu

de widget “Nieuws en Interesses”.

Deze miniatuur toont onder andere het weer, lokale verkeersomstandigheden en regionaal of wereldwijd nieuws. Het kan natuurlijk worden aangepast aan onze interessegebieden (sport, politiek, technologie, enz.), maar misschien heeft u het niet nodig of is het widget Overmatige weergave.

Hier leest u hoe u deze functie met een paar klikken gedeeltelijk of volledig kunt uitschakelen:

Luchtvaart

De standaardactivering is misschien wel het meest vervelende effect hiervan widget Die een vervelende neiging heeft om te openen zodra de muisaanwijzer erop staat. Om het uit te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop ergens op de taakbalk, selecteert u het vervolgkeuzemenu Nieuws en interessegebieden en schakelt u Openen bij zweven uit.

Schakel open scrollen uit.

Schakel open scrollen uit.

Om de tool volledig te verwijderen, gaat u op dezelfde manier te werk, maar selecteert u eenvoudig “Deactiveren”. Zo verdwijnen de weersvoorspelling en de bijbehorende tekst van de taakbalk.

taakbalk, zodra de tool is uitgeschakeld.

taakbalk, eenmaal widget gehandicapt.

Als u het op een dag opnieuw wilt activeren, volstaat het om de procedure in omgekeerde volgorde te herhalen: selecteer opnieuw de regel “Pictogram en tekst weergeven” of “Alleen pictogram weergeven”, afhankelijk van uw voorkeur.

READ  Meta vergroot zijn Facebook-bereik en maakt het toegankelijker