Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zeer slecht nieuws voor alle Fransen!  -Textbord

Zeer slecht nieuws voor alle Fransen! -Textbord

Zeer slecht nieuws voor de Fransen… De voorzitter van Intermarché kondigde aan dat er geen groene september zal zijn!

Dit is een zware klap voor de Fransen, die groeien Waarschijnlijker last van inflatie…De grote baas van Intermarché heeft aangekondigd dat er geen Groene September komt! Wij vertellen je alles!

Geen groene september!

Terwijl alle Fransen hopen dat het een ‘groene september’ wordt om het schooljaar te beginnen Met veel rustThierry Cotillard, voorzitter van Intermarché, maakte op RTL zeer slecht nieuws bekend.

Ja! Daarom maakte het hoofd van de groep Les Mousquetaires Intermarché duidelijk dat hij er niet zou zijn Geen ‘Groene September’ “Hij is van mening dat de prijzen vanaf maart moeten dalen… en opnieuw!

Dit werd aangekondigd door Dominique Schilcher, president van Système U. De grote bijeenkomst zal volgend jaar maart plaatsvinden en in de tussentijd nemen wij onze verantwoordelijkheden op. Wat de grote merken betreft, zal er niets veranderen.. En dat is niet alles! Omdat Michel Edouard Leclerc, president van E.Leclerc-winkels, niet aanwezig was Vertrouwen in “Groene September”.‘.

Hij legde het aldus uit: “De stijging van de voedselprijzen bij de distributie bedroeg in 2022 in supermarkten gemiddeld 12%. Goedkopere merken, E.Leclerc, Hyper U en Lidl, zijn nog niet klaar met het doorgeven van al het overschot aan klanten. Bij E.Leclerc blijven we onze marges benutten om dalende verkopen te voorkomen. »

Voordat u toevoegt: »

Premier Elizabeth Bourne heeft geen macht meer Woorden om de Fransen gerust te stellen. Maar daaruit bleek dat de piekinflatie de komende maanden achter ons zal liggen. Het is genoeg om Michel Edouard Leclerc te laten reageren, die het helemaal niet gelooft. Hetzelfde geldt voor de voorzitter van de Intermarché.

READ  Elektriciteit: De staat kan de elektriciteit van Linki-meters deze winter beperken tot 200.000 woningen - 16-10-2023 om 10:52

De president van Intermarché heeft er geen vertrouwen in!

De voorzitter van Intermarche meent dan ook dat we zullen moeten wachten tot het voorjaar van 2024. Hoe kunnen we de impact van prijsstijgingen beperken? Bekend Er zijn verschillende oplossingen.

Overweeg bovendien om naar toe te gaan Goedkopere merken. Zoals Intermarché, Lidl, Leclerc of zelfs Aldi. Denk dan eens aan promotiedagen. Zo is het bijvoorbeeld interessant om op woensdag te winkelen om te profiteren van goede prijzen. Je kunt daar gemakkelijk goede promoties en kortingen vinden.

Voorzitters Thierry Cotillard (Intermarche) en Michel-Edouard Leclerc vinden het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen! Dit is in het voordeel van de Fransen. Daarom riep minister van Economie Bruno Le Maire de distributeurs op om hen om verlenging en verlenging te vragen Zijn prijsverlagingen.

Maar hoofd Super Yu sprong uit zijn stoel. De heer Schilcher concludeert als volgt: Het probleem met dit onderwerp is dat we één keer per jaar onderhandelen over tarieven die de rest van het jaar gelden. Een systeem dat ons en de industriëlen erachter gevangen houdt […] asiel zoeken “.

Eén ding is zeker: de presidenten van Intermarché, Leclerc en Super U zijn boos. Dus vroegen ze Percy om… Het veranderen van de wet (met betrekking tot sectorale onderhandelingen, noot van de redactie) om onderhandelingen omhoog of omlaag mogelijk te maken, afhankelijk van‘N’, aldus de heer Cotillard. Dit is dus iets om in de gaten te houden!