Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze wint de lotto te vaak en haar winsten worden geblokkeerd

Ze wint de lotto te vaak en haar winsten worden geblokkeerd

Basis
Een 69-jarige Britse vrouw, die regelmatig meedoet aan de loterij, heeft haar laatste winst van ongeveer € 900,- niet kunnen innen. De Britse Loterij denkt dat het grote winsten maakt.

Amelia Barham zegt dat ze “woedend” is. Deze 69-jarige Britse vrouw speelt regelmatig verschillende Engelse loterijspellen. Ze won onlangs £800 (ongeveer €935) voor een kaartje gekocht voor £1. Maar ze heeft nog steeds niets ontvangen.

De inwoner van Hammersmith, West-Londen, maakte zich zorgen, dus ging ze naar het postkantoor, dat haar naar de plek stuurde waar ze het kaartje bij een Tesco-supermarkt had gekocht. We leggen haar op de site uit dat ze foto's moet sturen van beide kanten van het winnende lot. Sterker nog, de regels zijn veranderd. Lotto Camelot-operator werd op 1 februari vervangen door Allwyn.

Amelia Barham stuurt foto's. Ze kreeg te horen dat er een onderzoeker naar haar huis zou gaan om te proberen te begrijpen waarom ze zo vaak de loterij won. De onderzoeker is een voormalig informant.

“Ik werd behandeld als een crimineel”, antwoordt de zestigjarige. “Het was eng om iemand in huis te hebben”, legt ze uit in verschillende Engelse krantenkoppen zoals de zon, vrouw of Dagelijkse expressie. “Ze vertelden me dat dit kwam door het aantal overwinningen dat ik had.”

De Brit wacht nog steeds op het innen van het laatste deel van haar winst en heeft beloofd dat ze “nooit meer kaartjes zal kopen” als ze het gewonnen geld niet meer kan krijgen. In het verleden heeft ze in totaal al £ 23.000 gewonnen, oftewel ongeveer € 27.000.

READ  Een Italiaanse vrouw verschijnt 'als een dier' ​​vastgeketend voor een Hongaarse rechtbank na een anti-nazi-protest