Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Ze verkopen ons een avond in virtual reality en we eindigen met een slecht concert.” “Was er niet meer budget?” Twitters teleurgesteld door de presentatie van de M6

Oververkocht concept, dit is wat veel netizens bekritiseerden voor de presentatie van de nieuwe M6 op woensdag 30 juni 2021. Buitengewone avondPresentaties van zangers in een augmented reality-omgeving waren niet echt overtuigend. De vraag is eigenlijk: een groot verschil tussen verschillende tabellen, verdwijning tijdens de minuten van augmented reality …

M6 Live-schermopname

We kunnen het kanaal niet kwalijk nemen dat het niet innovatief is… Domino-uitdagingM6 was woensdag te zien als beloning voor een nieuwe rassenshow. op papier, Buitengewone avond Hij had alles om nieuwsgierigheid op te wekken: een nieuwe gastheer, Marie Portolano, overloper van Canal +, en het concept moet modern zijn. Presenteer de grootste Franse artiesten op het podium, op plaatsen in augmented reality”De speciale effecten verdienen de beste filmsDe eerste op de M6 in entertainment.

Het waren Kendji Girac en Soolking die deze avond openden, omringd door dansers die zich door een kleurrijk steegje leken te bewegen. Toen kwamen Vita en Suleiman aan de beurt, die hun titel pakten de overlevering Als een koningin en een koning bij het schaken. Een ervaring die de zangeres betoverde: “Het lijkt wel een enorme film […] Het is een van de mooiste schilderijen die we ooit hebben geschilderd”, vertelde ze aan de nieuwe gastheer.

De eerste negatieve reacties op Twitter lieten echter niet lang op zich wachten: veel internetgebruikers uitten al snel hun twijfels over de meerwaarde van augmented reality en zagen niets anders dan een “versiering”. Toen anderen zagen dat de techniek, die toch modern wilde zijn, een resultaat gaf dat de jaren negentig waardig was.

READ  De koninklijke aankomst van Jennifer Lopez in Venetië, helemaal in hoofd en kroon

En het zijn niet de clips van Florent Bagni, Calogero of Patrick Bruel, maar eerder arm aan augmented reality, waardoor ze hun oordeel herzien. Sommige netizens hebben al enkele verschillen opgemerkt tussen de schilderijen van de kunstenaars. Anderen waren van mening dat naarmate de avond vorderde, het concept van vertrekken minder gerespecteerd werd en de show in hun ogen een klassiek concert werd.

Alleen al het overlijden van Julien Doré lijkt iedereen (bijna) het eens te zijn. De langharige zanger was zijn bijnaam tijd aan het ontwikkelen kiki In een roze woestijn vol met gigantische droomachtige dieren. “Het is een artistieke cocon die het mogelijk maakt om een ​​deel van de droom en de verbeelding op te roepen”, verheugde de kunstenaar zich en werd zowel door de avond als door de gastheer veroverd.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: