Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom biedt Marie Portolano niet langer “100% Euro” aan op de M6?

Het moest een van de belangrijkste gezichten van het Eurokanaal worden, en we hebben het op dit moment slechts twee keer gezien. Afgelopen mei, toen M6 zijn plan voor het Europees kampioenschap voetbal aankondigde, kondigde M6 de aanwezigheid aan van Marie Portolano, tot dan toe het gezicht van Canal + sports, om “100% Euro: The forward match” en ” te presenteren.Breng al je wedstrijdvoorbereidingen tot leven‘, zoals de persgroep destijds opmerkte. Het nieuwe gezicht van de zes was ook gepland om ‘100% Euro: Post-match’ te leiden, voor deTerug naar het spel met zijn gastenTen slotte werd aangekondigd dat de journalist het programma “100% Euro: Le mag” zal hosten.Overzicht van alle wedstrijden van vandaag“, Met”Focus op het Franse nationale team“.

Lees ook

TV

UEFA Europa League: RMC Sport speelt de meeste wedstrijden van 2021-2024 opnieuw

& quot;  Amerika & # 039;  s Got Talent "  : voormalig kandidaat voor de Franse editie reçoit un & quot;  Gouden zoemer "  NBC-muur

TV

‘America’s Got Talent’: Een oud-kandidaat voor de Franse editie krijgt…

TV

“Wedstrijd”: TF1 tekent zijn serie over “Who Wants to Make Millions?” Vanavond

Maar de tv-kijkers zagen uiteindelijk niet veel van wat er vanavond ging gebeuren met de orders van “Buitengewone Avond”. Van de acht wedstrijden die op M6 werden uitgezonden, hadden er slechts twee recht op een pre-match magazine in aanwezigheid van de voormalige gastheer van de “Canal Sports Club”: België/Rusland, het eerste Eurospect van de Zes, en Frankrijk. / Duitsland. Voor andere wedstrijden presenteerden Xavier Domergue en Robert Pirès “100% Euro: De pre-match” en “100% Euro: The post-match”.

Marie Portolano keerde terug naar de finale op 11 juli

bel hem puremedias.comM6 stelt dat “Vanaf het begin“Het was”niet verwacht“Mary Portolano moet in alle wedstrijden in de lucht zijn. Ze zou opnieuw aanwezig zijn geweest in de kwartfinales van de Blues als het Franse team afgelopen maandag niet had gefaald tegen de Zwitsers in de laatste 16. De zender bevestigt daarentegen hand, dat Marie Portolano het M6-apparaat zal presenteren voor de finale , met de terugkeer van “100% Euro: The mag”, op zondag 11 juli.

READ  Vóór prins William was ze smoorverliefd op een beroemde acteur!

Mocht Marie Portolano rond het EK voetbal uiteindelijk minder aanwezig zijn dan verwacht, dan kunnen kijkers haar vanavond in prime time op Six vinden. Ze zal haar eerste entertainment bieden sinds ze lid werd van de M6-groep. Dit programma genaamd “The Extraordinary Evening”, geproduceerd door DMLS TV, zal een augmented reality-omgeving bieden waar zangers hun beste liedjes zullen komen spelen.