Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze stierf aan het begin van haar reis, haar familie moet 8 uur naast het lichaam blijven

Een moeder stierf afgelopen vrijdag in haar slaap tijdens een vlucht van Hong Kong naar het Verenigd Koninkrijk. Haar man en twee kinderen moesten met het lijk naar Frankfurt, Duitsland, waar het vliegtuig een noodlanding maakte.

Geschokte familie. De man van Helen Rhodes en twee kinderen moesten haar lijk acht uur lang tussen Hong Kong en Frankfurt (Duitsland) begeleiden. Het slachtoffer stierf in zijn slaap aan het begin van de vlucht die het hele gezin terug naar het VK zou brengen, en is volgens rapporten niet weer tot leven gebracht. Wachter. Het vliegtuig maakte uiteindelijk een noodstop in Duitsland.

Het lichaam van de verloskundige werd achtergelaten in Frankfurt en haar familie vervolgde de vlucht naar het Verenigd Koninkrijk. Een vriend van Helen Rhodes vertelde de Britse media: “Hoewel het erg schokkend was voor de familie, hadden ze allemaal tijd om hem te vertellen wat ze tegen hem wilden zeggen.”

Na 15 jaar in Hong Kong is het gezin voor het eerst sinds de pandemie weer thuis. Ze was van plan zich daar te vestigen.

Het drama veroorzaakte opschudding in het VK en kat Het werd geopend om de familie te helpen het Britse lichaam terug te geven en de begrafeniskosten te betalen. Dinsdagmiddag overschreed de 26 duizend euro.

READ  Paus Franciscus zette de schroeven van de maffia vast