Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De gearresteerde Senegalese diplomaat is de eigenaar meer dan 45.000 Canadese dollar schuldig

De gearresteerde Senegalese diplomaat is de eigenaar meer dan 45.000 Canadese dollar schuldig

Een Senegalese diplomaat, wiens arrestatie in Canada vorige week leidde tot een protest in Dakar, is haar eigenaar meer dan 45.000 Canadese dollar (34.000 euro) verschuldigd aan haar eigenaar voor ernstige schade aan haar huis, aldus een gerechtsdocument. Een bevel van de Administratieve Huisvestingsrechtbank, dat maandagavond door Radio Canada werd verkregen en dat AFP kon raadplegen, geeft aan dat Oumu Kulthum Sall op 2 juni werd veroordeeld voor een aanklacht van “onbetaalde huur” En de “Schade voor schade aan woningen.”

“racistische actie”

“Het meubilair zit vol met kakkerlakken. Het meubilair is gesneden en bekrast. Het ontbreekt. Alles is vies “Kunnen we in het document lezen dat eraan wordt toegevoegd dat vier behandelingen tegen schadelijke effecten het niet mogelijk maakten om ze kwijt te raken. Dat leren wij ook “De keldervloer is nat en er is schimmel op de keldermuren.” Deze uitspraak verscheen nadat het Senegalese ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag de arrestatie van zijn werknemer aan de kaak had gesteld, onder verwijzing naar A. “racistische actie” Gewelddadig en toegewijd hoor De diplomatieke status van het slachtoffer en de onschendbaarheid van zijn woning.

De Canadese vice-premier Chrystia Freeland reageerde dinsdag op een persconferentie met de veroordeling “Wreedheden (…) zijn onaanvaardbaar.” Minister van Buitenlandse Zaken Melanie Jolie identificeerde zich ook op dezelfde dag dat ze haar Senegalese ambtgenoot ontmoette en verzekerde hem dat de Canadese regering “Ik kijk uit naar een volledig onderzoek” er is kans. Op zaterdag kondigde de regering van Quebec – de provincie waar het ongeval plaatsvond – de opening aan van een politieonderzoek door de politie van Quebec na “Een politie-interventie roept vragen op.”

De politie in Gatineau, een voorstad van Quebec in de Canadese federale hoofdstad Ottawa, heeft vrijdagavond de woordenwisseling toegegeven die plaatsvond toen “Voorschrift voor handhaving” Vraag om hulp van de politie. De politie zei dat ze elkaar tegenkwamen Een agressief en niet meewerkend persoon. Een politieagente werd in het gezicht geslagen en raakte gewond geeft een verklaring aan, en “Dus de politie besloot de arrestatie te verrichten.” De diplomaat. maar zij “weerstand bieden” En de Hij raakte gewond door een tweede politieagent te bijten. naar mij “niemand” Diplomaten moment “Geen melding van blootstelling aan pijn of schade”bevestigt de politie, die echter zonder verdere details weet dat een ambulance enkele minuten later werd gestuurd.

READ  Zeven mensen beschuldigd van het ondermijnen van de interne staatsveiligheid