Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze overleefde 12 tumoren, deze vrouw kan kanker helpen genezen

Ze overleefde 12 tumoren, deze vrouw kan kanker helpen genezen

Hij heeft er nog nooit een gezien zoals hij. De niet-geïdentificeerde vrouw had nog 12 tumoren en zou nu kunnen helpen “kanker te genezen”, aldus verschillende wetenschappers. uitleg.

Ze werd niet “Wonder Woman” genoemd, maar ze zou begiftigd zijn met superkrachten. Een vrouw wiens klinische toestand eerder is overgedragen de zonHet zou 12 tumoren hebben overleefd en kan nu helpen “kanker te genezen”, aldus verschillende wetenschappers. Een zeer waargebeurd verhaal waarvan het scenario kan worden overgenomen uit een sciencefictionfilm.

Toen ze veertig was, werd ze gediagnosticeerd met haar eerste tumor toen ze nog heel jong was. Toen viel alles op zijn plek. De tumoren, waarvan er vijf kankerachtig bleken te zijn, vermenigvuldigden zich en tastten verschillende delen van zijn lichaam aan. Wetenschappers ontdekten al snel de bron. De patiënt had van beide ouders een specifieke genetische mutatie geërfd.

Ze merken ook op dat zijn immuunsysteem van nature een krachtige ontstekingsremmende reactie genereert die in staat is om deze tumoren te bestrijden. Volgens hen kan het begrijpen van hoe ze werken het immuunsysteem van andere patiënten helpen stimuleren.

filmpje – Christian Reccia: ‘Kanker genezen we nooit, we leven ermee’

uitzonderlijke zaak”

Op dit moment blijft de “uitzonderlijke” toestand van deze vrouw een mysterie. “We begrijpen nog steeds niet hoe deze persoon erin slaagde zich te ontwikkelen tot het embryonale stadium of al deze ziekten te overwinnen.”Professor Marcos Malombris van het Spaanse Nationale Centrum voor Kankeronderzoek zei. Met name hoopt hij hierdoor de lichaamscellen te kunnen identificeren die in tumoren kunnen veranderen, lang voor de huidige klinische tests en diagnostische beeldvorming. Ontdekkingen die de weg vrijmaken voor nieuwe behandelingsopties in de toekomst.

READ  Hier zijn de acht voedingsmiddelen die je maag opgeblazen maken

In de geschiedenis van de geneeskunde is nog geen enkele andere aandoening van deze soort waargenomen, aldus Miguel Orioste, co-auteur van een studie over dit onderwerp. “Academia, we kunnen niet praten over een nieuw syndroom omdat dit een beschrijving is van één aandoening, maar het wordt beschreven in biologische termen.”

Video – Ryan Reynolds: een tumor detecteren tijdens een videocoloscopie om het publiek bewust te maken