Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze ontdekt dat de man die haar heeft opgevoed de moordenaar van haar biologische vader is

Na het leren van de onvoorstelbare waarheid, besloten de jaren veertig haar nepvader aan te klagen wegens ‘het ontkennen van afkomst’.

De illusie hield bijna 50 jaar stand. Tijdens een familievete met de persoon waarvan ze dacht dat het haar biologische zus was, ontdekte Berrin N., een 49-jarige Turkse staatsburger, dat de persoon van wie ze dacht dat het haar vader was, die haar sinds haar jeugd had opgevoed, eigenlijk de man was die zijn ware voorouder.

Haar echte vader was de minnaar van haar moeder

Zoals ik al vermelde New York PostGedurende meer dan vier decennia had Berens moeder, die een affaire had met een man genaamd Mahir A, een buitenechtelijke affaire met een dorpshoofd genaamd Mustafa Oyank. Uit dit avontuur, dat enkele jaren duurde, werd de kleine Beren geboren.

Als de moeder Mahir had proberen te overtuigen dat de laatste inderdaad zijn dochter was, had de laatste een paar jaar later eindelijk de pot met rozen ontdekt, nadat hij in het geheim zijn vrouw had gevolgd op weg naar een date, jij en haar minnaar. De cuckold is woedend, valt dan het onwettige paar aan, doodt Mustafa Oyank en verwondt Berens moeder ernstig.

Haar valse vader aanklagen

Na dit incident gaf Mahir zich over aan de politie en zat hij een gevangenisstraf uit, maar de waarheid werd nooit aan de jonge Beren onthuld. Toen ze werd vrijgelaten, zette Maher haar opvoeding voort terwijl haar dochter en jonge vrouw opgroeiden zonder zichzelf vragen te stellen.

Dus, eindelijk, tijdens een ruzie met de persoon die eigenlijk haar halfzus is, onthulde deze laatste aan Beren het waargebeurde verhaal over haar geboorte. Na het horen van dit nieuws besloot de 40-jarige Maher aan te klagen wegens “ontkenning van afkomst”. Dienovereenkomstig werd een deskundige DNA-procedure bevolen om te bevestigen dat laatstgenoemde niet de biologische vader is van de klager…

READ  Worden PCR-tests binnenkort geannuleerd?

Video – Waarom fascineert het nieuws ons zo?