Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zal de verkoop van thermische raffinaderijen binnenkort verboden worden?

Zal de verkoop van thermische raffinaderijen binnenkort verboden worden?

Het onderzoek naar thermische raffinaderijen is nog steeds aan de gang. volgens ParijseHet kabinet overweegt de verkoop van een aantal energie-intensieve woningen te verbieden. Het is een maatregel die het onderwerp is geweest van talloze observaties en discussies als onderdeel van de werksessies van Elizabeth Bourne over de toekomstige agenda voor ruimtelijke ordening, die op maandag 25 september door Emmanuel Macron zal worden gepresenteerd. Het vernieuwen van energie is feitelijk één manier om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen.

“Grenzen stellen”

Het verbod op de verkoop van deze eigendommen komt overeen met wat Emmanuel Macron tegen de journalist op het YouTube-kanaal zei: “ Hugo decodeert », 4 september. Hij stelde onder meer voor “beperkingen op te leggen aan sommige eigenaren die huizen hebben die niet meer in goede staat zijn, waar veel energieverspilling is (…) en dus wanneer ze deze verkopen of van huurder veranderen, moeten ze dat doen het werk.” Om deze verandering door te voeren.”

De Climate and Resilience Act van 2021 had al een tijdlijn vastgesteld voor het verbieden van de verhuur van bepaalde energie-intensieve woningen. Alle thermische raffinaderijen met een G-rating (de beste kwaliteit is A) volgens de Diagnostic of Energy Performance (DPE) kunnen vanaf 1 januari 2025 niet meer worden verhuurd. De raffinaderijen met de classificatie F in 2028 en E in 2034. Verbod op verkoop (zelfs if) not Er moet volgens Le Parisien nog een datum worden vastgesteld die hetzelfde principe zal volgen.

READ  Liquidatie kantoorbarrièrefabrikant Clestra Métal: 125 banen geschrapt