Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yuri Tillmans blij om Demons te vinden: ‘Ik zal de lucht kunnen veranderen na een gecompliceerde seizoensstart’

Yuri Tillmans blij om Demons te vinden: ‘Ik zal de lucht kunnen veranderen na een gecompliceerde seizoensstart’

De Rode Duivels hadden om 14.00 uur een afspraak om hun rally te beginnen voor de komende twee Nations League-wedstrijden tegen Wales (aanstaande donderdag) en Nederland (zondag). Op deze eerste dag van de Gathering of Demons stelden Yuri Tillmans en Dodi Lukbakio zich voor aan de pers.

Gezien de situatie bij zijn club was Yuri Tillmans maandag vooral blij met de komst van de Duivels: “Het is waar dat ik blij ben dat ik de lucht kan veranderen na een gecompliceerde seizoensstart bij Leicester. Ik ben altijd blij om terug te zijn bij de Rode Duivels, maar deze keer is het misschien meer dan dat.”legt de voormalige Anderlechtois uit, die zegt zich ondanks hun rampzalige seizoensstart nog steeds goed te voelen bij de Foxes, “Er is deze zomer veel geschreven over een mogelijke transfer, maar ik ben nu verhuisd. Mijn familie is gelukkig bij Leicester, en ik ook. Maar het is jammer in de situatie waarin we ons nu bevinden. Het is nooit goed om zoveel te verliezen . Voor mij en de club. Na de wedstrijd van zaterdag (noot) Redacteur: Met 6-2 verliezen van Spurs), was het zo stil in de kleedkamer. Week na week verliezen, knijpt het moreel. Laten we hopen dat we dat na de interlandbreak kunnen de trend omkeren.”

De interlandbreak komt op het goede moment, vooral omdat de wedstrijden van Wales donderdag en Nederland op zondag de laatste zijn voordat de WK-selectie bekend wordt gemaakt. “Het is de laatste rechte lijn voor het WK, de laatste rally”, vatte Tillmans samen. “Het komt steeds dichterbij. We zijn allemaal enthousiast in de groep. We willen deel uitmaken van de groep en we willen allemaal pronken. Het zal positief zijn voor het team, maar ook op individueel niveau.”

READ  Column Mathieu Esta: Marion Norbert-Riberol, het podium dat voelt als een overwinning

Nadat hij tijdens de recente transferperiode niet de juiste schoen voor hem had gevonden, zit Tillmans nu in zijn laatste contractjaar bij Leicester. geval stoort hem niet. “Het verandert niet veel. Ik ben momenteel gefocust op Leicester en probeer zo goed mogelijk te spelen om mezelf te laten zien. De rest laat ik over aan mijn zaakwaarnemer.”

‘Alles geven om te hopen op keuze op WK’

Roberto Martinez is sinds oktober 2021 niet meer gebeld en Dodi Lucbakio heeft ook geen geheim gemaakt van zijn vreugde over zijn terugkeer bij de Duivels: “Ik was met mijn team in het hotel toen ik het nieuws hoorde, ik ben echt blij om hier in Tubize te zijn. Het is gewoon zo’n vreugde en geluk voor mij”, opgehangen, “Ik kan ook niet zeggen dat ik verrast was, want ik ben het seizoen goed begonnen. Ik arriveerde als voorbereiding op een zeer gefocuste Hertha, met een duidelijk doel, om zoals gewoonlijk alles te geven wat ik had. De coach (Sandro Schwartz , die dit seizoen arriveerde, noot van de redactie) gaf me vertrouwen en dat veranderde alles.”

Een keuze die voor Hertha Berlin op het beste moment komt, twee maanden voor de start van het WK: “Het is waar dat ik niet had kunnen dromen van een betere timing. Nu moet ik mijn best doen en mezelf laten zien zodat de coach aan me zal denken als hij hem voor het WK kiest. Ik zal mijn best doen. Het maakt niet uit waar de coach wil dat ik speel. Mijn veelzijdigheid kan me helpen mijn keuze voor Qatar af te dwingen.”

READ  De negende Rally de la Petite Rennes in Leysin bestaat 10 jaar