Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Christoph Galtier benadrukt de gemoedstoestand van de groep

Christoph Galtier benadrukt de gemoedstoestand van de groep

Wat volgt er voor deze advertentie?

Gevraagd op een persconferentie na Overwinning Paris Saint-Germain op OL (1-0)Christoph Galtier leek tevreden met de collectieve prestatie van zijn team tegen een gevaarlijk team dat in staat is veel situaties te creëren. De aanvoerder van de Ligue 1 heeft heel goed gelopen in de Champions League, bevestigt de hoofdstad club weekend na weekend. Tot grote vreugde van de voormalige coach van Eagleons. De technicus van Rouge et Bleu, die trots was op de investering en het werk dat hij de hele week had verricht, wilde zijn hele collectie feliciteren.

“We spelen wedstrijden en het is noodzakelijkerwijs gemakkelijk om zonder bal met de bal te rennen. Veel balbezit was belangrijk, waardoor het mogelijk werd om fouten te ontdekken. We scoorden een geweldig doelpunt, we hadden andere doelpunten kunnen maken. Lopez speelde een goede wedstrijd.” In de tweede helft hadden we andere situaties, we waren minder mobiliteit, maar de spelers speelden een geweldige wedstrijd tegen een team dat op ons wachtte, vooral Nye die ons een heel belangrijk evenwicht gaf.Zo beweerde Galtaire, voordat hij in het algemeen terugkeerde naar de gemoedstoestand van zijn groep: “Wat ik geweldig vind, is dat de spelers zo professioneel zijn, zo geïnvesteerd in de voorbereiding van de wedstrijden, in onze uitwisselingen, ze willen allemaal een geweldig seizoen hebben”.

READ  Zwervende handen op de Europese kampioen