Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Yseult “psychisch gebroken”: de zanger neemt een drastische beslissing

Op zondag 23 oktober kondigde zangeres Yesault het einde van haar Twitter-tour aan. Een keuze vanwege haar psychische toestand en over hem, de 28-jarige zangeres onthulde zijn redenen in een reeks tweets.

plotselinge stop Via haar Twitter-account heeft de zangeres zondag 23 oktober Ik vraag Het wordt geleverd met volledige transparantie Over de redenen waarom ze stopte met haar tour. Een moeilijke beslissing om te nemen, maar wordt verklaard door de vele gezondheidsproblemen waaraan hij lijdt die hem ervan weerhouden zijn verplichtingen na te komen, maar ook “omdat [son] oude voetnoot“wie heeft”psychisch vernietigd“.

Kwaadwillende mensen volgens de draad van de tweets die ze deelden Ik vraagZe waren klaar ominwoner [la] Tot het uiterste gaan, risico’s nemen [sa] loopbaantraject loopbaantraject, [sa] gezondheid en [sa] reputatieEn aan het einde van deze reeks tweets onthulde de zangeres dat ze naar de Verenigde Staten en in het bijzonder naar Los Angeles was gegaan. Het is een stadpast goed bij [sa] Mentaliteit“En waar ze nieuwe mensen kon ontmoeten die haar in staat stelden te verbeteren.

>> FOTO’S – Salma Hayek en haar dochter Valentina, Isabelle Huppert en Essault … Een spervuur ​​van sterren in Balenciaga

READ  Wat gebeurt er met Betelgeuse, die binnen een paar dagen een van de helderste sterren aan de hemel is geworden?

Ysoult: Haar fans steunen haar

Na veel berichten die je hebt gepost Ik vraag, deelden veel fans van de zanger geruststellende woorden. “Je had gelijk toen je die beslissing nam“,”Zorg goed voor jezelf. Wees voorzichtigé “, kunnen we lezen in de reacties. Of:”Ik denk dat je de beste beslissing voor je hebt genomen, En ik hoop echt dat je kunt opstaan ​​en dat het einde van deze tour alleen maar positief voor je is, ik hou van je. Moedig woorden aan die kunnen helpen Ik vraag Voor mijn familielid en zichzelf psychologisch weer aan het opbouwen

Beeldcredits: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage

  • Abonneer je op je favoriete ster en ontvang hun nieuws in de preview!