Yoann Barbet bezorgt in de laatste seconden de overwinning aan de Girondins!

© Ikon Sport

Een voorzichtige eerste helft

De Girondijnen beginnen de wedstrijd met een wijziging ten opzichte van de vorige wedstrijd. Bukele is de derde centrale verdediger en Ekoumier speelt in de aanvalsfase als linkerpresser. Tenslotte speelt Gaëtan Weissbeck iets verderop in het veld en is Zuriko dicht bij Vipotnik. Bordeaux opende de score met een voorzet van Levolant, die in dit eerste bedrijf zeer actief was. Het was Weisbeek die de bal binnenkopte en scoorde (0-1, zevende). Een paar minuten later duwt Kebal Ekoumier voor een overtreding en de scheidsrechter toekent een strafschop. Kibal zet het om (1-1, 12). Tot aan de rust gebeurt er niet veel.

De voetbalclub van Parijs domineert het tweede bedrijf, maar Barbet levert aan de Girondins

In de tweede helft had Bordeaux last van de aanvallen van Parijs en had hij moeite om weerstand te bieden. In de 69e ronde van De Lima vervingen Ellis en Beto Diaz, Levolante (die niet blij was met de exit) en Wiesbeck. Verdedigend blijft Bordeaux net zo strijdlustig als Malcolm Bukele versus Goree. De Kameroener wint zijn duels.

Ellis komt te laat om een ​​voorzet van Davitashvili te ontvangen op zes meter afstand van PFC. Sissoko verving Davitashvili in de 85e minuut.Er gebeurde een wonder want in de 93e minuut scoorde Yoann Barbet uit een hoekschop met een kopbal en Girondins de Bordeaux redde in de laatste minuut. Eindelijk een kleine glimlach. Het is Marvin de Lima die in twee etappes de bocht neemt met Alexei Beto.

READ  Novak Djokovic schakelt Carlos Alcaraz uit en gaat door naar de finale van het Masters-toernooi in Turijn