Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xiaomi Paipai 4K, afscheid van BlackBerry’s en Galaxy S22 Ultra

Gisteren geen tijd gehad om het nieuws te volgen? Dit is wat er op vrijdag 31 december werd gevierd: de nieuwe Xiaomi Paipai 4K-oplossing, BlackBerry stopt met zijn oude telefoons en het ontwerp van de Galaxy S22 Ultra doet echt denken aan de Galaxy Note. Om geen nieuws te missen, denk aan Abonneer u op de Frandroid-nieuwsbrief.

Xiaomi Paipai 4K, voor het streamen van video tussen pc en tv

Xiaomi heeft een nieuwe draadloze oplossing uitgebracht om inhoud van uw pc rechtstreeks naar uw tv te streamen: Xiaomi Paipai draadloos projectorscherm 4K. Om ervan te genieten, sluit u gewoon een bestand aan dongel in een USB-C op een computer en een andere in een micro-USB op een HDMI voor een tv. En voila.

Als je een oud BlackBerry-apparaat hebt, is het tijd om het voor de laatste keer aan te zetten

Vanaf 4 januari 2022, BlackBerry stopt met zijn oude telefoondiensten. Dit betreft zowel sms, bellen, wifi als data, alles wordt afgesloten. Een kleine pagina verandert in een Canadees bedrijf.

Samsung Galaxy S22 Ultra: we gaan richting de petekind van de Galaxy Note

Nieuwe aanbieding voor Samsung Galaxy S22 Ultra Gepost door leker onleaks hebben de neiging om de esthetische filosofie van de telefoon te benadrukken, die de peetzoon van de Galaxy Note zou moeten zijn met een vierkante vorm en gebogen randen.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.