Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox GoldenEye 007-games beschikbaar, release op handen? | Xbox One

Terwijl IO Interactive een James Bond-game ontwikkelt, praat de beroemde geheimagent er nu over op Xbox sinds de successen van GoldenEye 007 op Xbox online verschenen. Wat kun je je voorstellen in een aankomende versie van het spel!

GoldenEye 007 lancering op Xbox op handen?

De komst van GoldenEye 007 op Xbox is al heel lang een onderwerp. Begin vorig jaar verscheen er een zeer lange video van het spel (zie hieronder) op het web. Toen ontdekten we de beroemde geannuleerde geremasterde GoldenEye op Xbox.

Maar deze keer laat het nauwelijks twijfel toe wanneer we ons een aanstaande release van de game op Xbox voorstellen. De successen van het spel zijn zojuist in de Microsoft-database verschenen, wat een zeer serieus bewijs is dat de titel niet is opgegeven, integendeel.

De successen van GoldenEye op Xbox werden opgemerkt door Trueachievements en kwamen uit het niets op deze eerste dag van het jaar. Kunnen we de game binnenkort beschikbaar hebben op Xbox Game Pass? Komt de game tegelijkertijd op Nintendo uit? Hoe is de deal tussen Microsoft en Nintendo tot stand gekomen? We hopen snel antwoord te krijgen op een van zijn of andere vragen.

De lijst met 55 prestaties bevat zowel uitdagingen voor één speler als voor meerdere spelers, wat aangeeft dat de volledige game beschikbaar zal zijn. Ik antwoord snel!

Meer dan twee uur spelen

Als je dit niet eerder wist, stond GoldenEye remaster gepland voor release op Xbox 360. De game had je in staat moeten stellen om te schakelen tussen HD-graphics en originele graphics voor de authoring uitgebracht op de Nintendo 64. Zowel succes als online multiplayer-modus en leaderboard Naast de zeer populaire modus voor gesplitst scherm, was het ook bedoeld als onderdeel van het spel.

READ  FIFA, tussen naamsverandering en grote geldverhalen

In 2008 begon het project, dat de Xbox Live Arcade-service moest integreren, te haperen vanwege verschillende exploitatielicenties voordat het uiteindelijk werd geannuleerd. In 2021 verscheen er een lange videoclip over meer dan twee uur spelen op de zender Graslow 00. Via de emulator kunnen we de game detecteren in 4K-resolutie en 60 frames per seconde. Als u meer wilt weten over het project en het eindresultaat van de annulering, kunnen we u alleen maar aanraden om het speciale artikel op de uitstekende site te bekijken. onzichtbaar 64.