Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: Assassin’s Creed Origins komt 7 juni uit! | Xbox One

Hoewel de Xbox Game Pass van deze maand zojuist is uitgebreid met een paar nieuwe titels, hebben we vandaag de bevestiging gekregen dat er volgende maand twee Ubisoft-games op het abonnement zullen verschijnen. Zoals gewoonlijk, voel je vrij om de lijst te raadplegen Aankomende Xbox Game Pass-games die voortdurend wordt bijgewerkt.

Ubisoft-games blijven aankomen op Xbox Game Pass

De eerste die landt, wordt uitgebracht op 1 juni 2022 en is eigenlijk de Marching Fire-uitbreiding voor voor eer. Deze ietwat tactische vechtgame werd uitgebracht in 2017 en kwam slechts een jaar geleden in juni 2021 in de Xbox Game Pass-catalogus. Een jaar later zal de For Honor Marching Fire-editie dus beschikbaar zijn voor abonnees. Deze versie bevat de speltoestemming + extensie met dezelfde naam die onder andere 4 nieuwe helden (Tiandi, Shaolin, Jiang Jun en Nuxia) biedt, evenals een Arcade-modus in PvE.

De tweede Ubisoft-game is Assassin’s Creed Origins Het wordt uitgebracht op Xbox Game Pass op 7 juni 2022. Dit is de eerste game in de franchise die lid wordt van Game Pass, en het is een geweldige portal om te ontdekken als je dat nog niet hebt gedaan. Afgelopen december hebben we vernomen dat de game binnenkort zal verschijnen Het kan draaien op 60 frames per secondeHet zou bij deze gelegenheid kunnen gebeuren, of zelfs al volgende week.

Deze twee nieuwe games in Game Pass zijn geen verrassingen omdat Ubisoft ons al gewaarschuwd heeft uiterlijk op Vorige maand. De data staan ​​nu vast en andere titels zullen zeker in de toekomst komen. We wachten ook op de komst van de Ubisoft + -catalogus op Xbox, zeker via een extra abonnement dat niet zonder extra kosten in Game Pass wordt geïntegreerd.

READ  Kenmerken worden bevestigd vóór presentatie